Şimdi Ara

450-750 TL arası iki adet adroid telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu akıllı telefon piyasasından hiç bir şey anlamıyorum. Bu yüzden tavsiyelerinize ve bilgilendirmelerinize ihtiyacım var. Tekinin fiyatı 450-750 TL arası android işletim sistemli iki adet telefon almayı planlıyorum. Telefonlardan ilki kendim kullanacağım ve HTC markası olması tercihimdir. Bu telefonu internete gezinme, mp3, gps yani navigasyon ve internet üzerinden görüntülü konuşma için kullanacağım. Diğer telefon ailem tarafından kullanılacak sadece internet üzerinden anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşma için kullanılacak. Bundan dolayı bu telefonun ekranı büyük olmalı bu telefon LG yada Samsung olabilir. Her iki telefonda görüntülü görüşme açısından düzgün kamera ve görüntü kalitesine sahip olmalı.

Bu telefonların asıl kullanım amacı yurt dışından internet üzerinden görüntülü konuşma. Bu tip haftada bir kaç kere 10-15 dakikalık internet üzerinden görüntülü konuşmayı kaldırabilecek GSM operatörleri arasında uygun internet paketi olan operatörleri ve paketlerini bilen arkadaşlar bu konuda da tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photon77 -- 5 Temmuz 2015; 5:53:47 >

• Hortlatma.
  • ZF5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max. 800 TL Telefon Önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.