Şimdi Ara

4299TL- HP 15-DW2009NT Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX330 FreeDos 15.6 - I P S (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
3
Favori
13.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de bugün verdim. umarım kabul ederler. hiç de sevmem alıp iade etmeyi ama 4000 tl vermişim youtubeda video izlerken kasan pcyi mecbur iade etmek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natamaran -- 14 Temmuz 2020; 0:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: natamaran

ben de bugün verdim. umarım kabul ederler. hiç de sevmem alıp iade etmeyi ama 4000 tl vermişim youtubeda video izlerken kasan pcyi mecbur iade etmek zorunda kaldım.
    iyi yapmışsınız hocam. kağıt üstünde çok iyi laptop ama performansa gelince iş çok değişti. yerine düşündüğünüz bi model var mı bekleyecek misiniz ?
  • natamaran N kullanıcısına yanıt
    hocam sanssiz bi durum olmus sizin icin. ben 3-4 kere birer saat kullandim bilgisayari gunluk islerde; video, nette gezinme vs.. hicbir sekilde kasma donma asiri isinma vb. bi problemle karsilasmadim. tabi oyun, 3d modelleme gibi agir yuk altinda ne olcak gormek lazim. kullandiginiz esnada bios guncellemelerini yapmis miydiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 14 Temmuz 2020; 0:35:15 >
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    hocam valla kiyaslamadim ama yanlis hatirlamiyorsam acer'inki de 3500-3700 mah civariydi. tam emin degilim. dedigim gibi bence bizim hp'lerde pille ilgili bi optimizasyon sorunu var.

• Arkadaslar laptop youtubede kasacak laptop değil. Ama youtube da kasmasınız mantıklı bir sebebi olabilir. Batarya modları var. pil tasarrufu, daha iyi pil, daha iyi performans, en yüksek performans gibi. Mesela bendeki swift 3 de daha iyi pilde netde gezinecek performans sunuyor.işlemci frekansı baya düsüyor.Laptop batarya tasarrufuna gecerse laptopta hersey duruyor. sayfa acmıyor.wifi durma noktasına geliyor. chorome dan ikinci sekmeye dahi gecişte donup kalıyor.Laptop tamamen iptal. işlemci frekansı en düşükte çalışıyor.i3-8145u-2.1 ghz. Bu nedenle şimdilik daha iyi performans moduna getirdim. Ama laptopu fişe takınca hersey çok hızlı. Burada hp nin kullandığı işlemci 1 ghz olunca sanırım işlemci frekansı tasarruf modlarında daha çok etkileniyor. Fişte kullanıma göre değerlendirme yapmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 14 Temmuz 2020; 3:16:28 >
  • Type-c çıkışından HDMI veya DisplayPort ile 2. monitör bağlayabilir miyiz?

• Valla ben bilgisayarı ciddi ciddi iade etmeyi düşünüyorum. Dün akşam 1 saat sadece bilgisayardaki fotoğraflara baktık durduk. Bilgisayar hem fan açtı hem de 1 saat kadar bir sürede pil bitti. Altı üstü fotoğraf açıyoruz hiç bir şey yapmıyoruz. Bu arada benim bilgisayarımın da garanti tarihi Nisan 2020 gözüküyordu mail attım Temmuz 09 olarak güncellediler. Sanırım bu bana gelen bilgisayarı daha önce bir başkası iade etmiş olabilir. Şuan fiyatı da arttı alacak bir şey yok ama giderim ikinci el ısınmayan oyun açan başka bir bilgisayar alırım diye düşünüyorum. Canım çok sıkkın :(
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    aşırı moralim bozuldu daha laptap elime bile ulaşmadı , bugün gelecek . pubg mobile , lite veya futbol oyununda sıkıntı cikarirsa iade edeceğim ben de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2009 işlemcili amd a6 laptobumda oyun oynayabiliyorum az çok , 3800 verip bundan daha iyisi olur diye düşünmüştüm , daha iyi performans alamayacaksam tüküreyim böyle işin şarap çanağına

• oyun harici kullanımda ısınma olmuyor bende. fan sesi ise ayrı mesele. fanı hiç durmuyor. cpu %1'ken bile fan çalışıyor. uzun süre işlemsiz beklesin yine de çalışıyor. normal ortam sesinde, müzikle vs. çok duyulmuyor. sessiz ortamdaysa rahatsız ediyor. hwmonitor gibi programlar fanı algılamıyor. acaba bir driver'ı mı eksik bilemiyorum. pil ayarlarının hepsini denedim işe yaramadı.

oyuna gelecek olursak lol gibi düşük kapasite isteyen bir oyunu bile oynatamıyor. karşılaştırma sitelerinde yarısı kadar performansı olan eski işlemci gayet rahat oynatıyordu. üstüne eski bilgisayarda ekran kartı bütünleşikti. bu modelin derdi nedir anlayabilmiş değilim. sanırım hp parçaları bi kasaya tutuşturmuş ve piyasaya salmış. bi test edelim. optimize edelim dememişler. eski bilgisayarım da hp idi ve memnundum. bu maalesef üzdü. gelir gelmez ssd takmak için içini açtığım için (burada da sorun çıktı. kablo yokmuş :) iade alırlar mı bilmiyorum. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodanli -- 14 Temmuz 2020; 12:43:48 >

• kargo bugün geldiğinde almayıp direkt iade edeceğim , boşuna uğraşmak istemiyorum , hatalı veya test edilmemiş seri demekki

• yorumlarda okuyorum da acaba ben mi farklı pc aldım diyorum.

gta5 te 45-80 fps arası alıyorum. sıcaklıklar 75 derece civarı.

full hd video açıyorum, tv ye de yansıtıyorum izliyoruz sorun yok. ısınma sadece oyun oynarken ( klavyenin üst taraflarında sıcaklık bariz hissediliyor ) video izlerken takılma vs netten olabilir online ise. onun dışında kesinlikle sıkıntı yok.

belki sıkıntı yaşayan arkadaşlarda donanımsal sıkıntılar var olabilir.

not: henüz bios güncellemedim.

belki ilerleyen günlerde optimizasyon gelebilir. henüz yeni sayılır pc. hp adını lekelemez diye düşünüyorum.
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    evet hocam bence de alan arkadaslar ya driverlarla ilgili bi hata yapiyor ya da cidden sanssizliklarindan dolayi problemli urun geldi. 3-5 kere kullandim bilgisayari, bi problem yasamadim. fan sesi arada artsa da oyle surekli siddetli bi ses problemi yok. henuz oyun oynamadim ama programlari kurarken nette gezinirken video falan acarken hicbir asiri isinma ya da fan sorunu yok. haftaya da evime donunce birkac orta seviye oyun kurup test etmeyi dusunuyorum.

• Satın alanlara, sol taraftaki HDD ledi çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaslar laptop youtubede kasacak laptop değil. Ama youtube da kasmasınız mantıklı bir sebebi olabilir. Batarya modları var. pil tasarrufu, daha iyi pil, daha iyi performans, en yüksek performans gibi. Mesela bendeki swift 3 de daha iyi pilde netde gezinecek performans sunuyor.işlemci frekansı baya düsüyor.Laptop batarya tasarrufuna gecerse laptopta hersey duruyor. sayfa acmıyor.wifi durma noktasına geliyor. chorome dan ikinci sekmeye dahi gecişte donup kalıyor.Laptop tamamen iptal. işlemci frekansı en düşükte çalışıyor.i3-8145u-2.1 ghz. Bu nedenle şimdilik daha iyi performans moduna getirdim. Ama laptopu fişe takınca hersey çok hızlı. Burada hp nin kullandığı işlemci 1 ghz olunca sanırım işlemci frekansı tasarruf modlarında daha çok etkileniyor. Fişte kullanıma göre değerlendirme yapmanızı öneririm.
    chrome işlemci ve ram canavarı opera kullanıyodum uzun süre vivaldiyi yükledim şimdi nerdeyse işlemci ram kullanmıyor gibi yağ gibi akıyor herşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Satın alanlara, sol taraftaki HDD ledi çalışıyor mu?
    bendeki çalışmıyor hocam. sanırım bir işlevi yok. hdd olan modeller için konulmuş olabilir.
  • 1 haftadır hp 15-dw2009nt elimde.Pil gücü zayıf 3-4 saat anca götürür. CS-GOda sadece 10 dk sonra 30 fpslere düşüyor ve yükselmiyor her şeyi denedim ama düzelmedi.Hp desteke yazdığımda oyun pcsi olmadığını söyledi ama ben en kötü pclerde bile böyle droplarla karşılaşmadım. fm19 oynarkende gpu kullanımı yüzde yüz oluyor.Oyun için rezalet bir bilgisayar aldığıma pişman oldum.Fps drop olayında sıcaklık değerlerine baktım 75 derecede drop yiyorum çok saçma.Kesinlikle tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar bende ürünü 1 haftadır kullanıyorum yaklaşık (2011 kodlu) üründe sadece İnternette kullanılmasına rağmen gereksiz ısınma var ve sürekli wifi sorunu oluyor evdeki 10 yıllık pcde bu sorunlar yokken bu laptopta olması ve yazılan özellikler kağıt üzerinde gibi bende yarın firmayla görüşüp iadeyi konuşacağım

• arkadaşlar bilgisayara tencent kurdum. pubg mobile oynayacağım ancak geforce experience uygulamasında fps'i açma ayarı yok. pubg mobile ya da başka oyunları oynarken fps'i nasıl görebilirim bu bilgisayarda ?
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner yükle hocam. Youtubede var nasil acilacagi. Sicakliklar fps işlemci falan hepsini gorebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.