arkadaşım aldı full auris 1.4 dizel galiba 90 beygir dedi çünkü. beyaz renk manuel vites 41.000
hangi bayiden aldığını öğrenebilirmisiniz? 41000 tl iyi fiyat.
bandırma bayisinden aldılar aracı
ilginiz için teşekkürler. en düşük 42500 teklif aldım araştırıyorum hala.
ben aralıkta 43300 e almıştım aynısını. jantlarla beraber 42500 çok iyi bence. bide liste fiyatları arttığı halde... saygılar...
2buçuk yıl kullandım ve 50 binde yaklaşık 2 ay önce auris 1.6 elegant multimode aracımı sattım.
multimode satılıyormu hala bilmiyorum ama kesinlikle multimode tercih etme çünkü sürüş konforunu ve performansı kesinlikle baltalıyor.
İç mekanı geniş kullanışlı ve rahat ancak plastik kalitesi yine de düşük ama işçilik iyiydi. Makyajlılarda bu sorun bir nebze giderildi diye duydum.
Her ne kadar yalıtımı başarılı diye söyleselerde yalıtımı kesinlikle iyi değil taki 1 serisi satın alınca bunu daha iyi anladım. Özellikle lastik ve yol sesi baya bi duyuluyordu. Bu sınıfta golf,astra bu konuda daha iyi. Ancak söylediğin fiyata golf almak zor.
Yinede bu araba sizi uzun vadede hiç üzmez çünkü toyota gerçekten sorunsuz bir otomobil ve beklentilerin altında kalmıyor.
Bence Megane HB Expression 1.5 dCi 105 bg 42.750 TL . Konfor paketi ile birlikte 44.050 TL liste fiyatı. nakit bence 43.000 liraya alınabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme