Şimdi Ara

(4200 TL) Mühendislik & Oyun/Multimedia Bilgisayarı (ALINDI!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 haftadir forumdan araliksiz cikmiyorum pc basinda oturmakdan gozlerim kan canagi oldu resmen dun siparişlerimi verdim
    Sipari Verilen ürünler

Anakart
    Hardisk
    Ekran Kartı
    Güç Kaynağı
    Monitör

Bugüne kalan ürünler

işlemci
    ram
    kasa

1 - Anakart : ASUS P8P67 PRO LGA1155, USB3.0, SATA3

Asus P8P67 PRO Linki - İnventus Bilgisayar

_________________________________________________________________________________________

2 - İşlemci : INTEL Core i7-2500K 3.30GHz, 6MB L3, LGA1155 İşlemci

INTEL i7 2500K Linki - İnventus Bilgisayar

_________________________________________________________________________________________

3 - Ekran Kartı : HİS 6950 2GB/256-Bit GDDR5

HİS 6950 2GB/256-Bit -

6 - Hard Disk Depolama 1: WD Caviar Black 1TB 64MB 7200Rpm Sata III

WD Caviar Black 1TB Sata III Linki - İnventus Bilgisayar

8 - Kasa : COOLER MASTER RC-942 HAF-X Full Tower

Cooler Master Haf-X 942 Linki - İnventus Bilgisayar

9 - PSU : THERMALTAKE TPX-775

THERMALTAKE TPX-775W Linki - İnventus Bilgisayar

11 - DVD-RW : LG GH22NS50 22X DVD-RW

LG DVD-RW Linki - İnventus Bilgisayar

12 - Monitör : SAMSUNG 23" PX2370 LED Monitör

Samsung PX2370 Linki -

İşlemci ve kasa stokda var ama ram yok bizde şans yok :(

GSKILL F3-12800CL9D-4GBXL bu ram'i almayı planlıyordm

GSKILL F3-12800CL9D-4GBXL
    - İnventus Bilgisayar

Sizce pazartesiyi beklemeye değermi yoksa aşağıda belirttim ürünümü alayım aralarında pek fazla bi fiyat farkı yok
    RAM : GGSKILL F3-10666CL7D-4GBXH

GGSKILL F3-10666CL7D-4GBXH
    - İnventus Bilgisayar

Tavsiyede Bulunan Arkadaşlara Cok Cok Teşekkürler

• quote:

arkadaşım ileride sisteminle ilgili performans bilgileri verebilirsen sevinirim. Mühendislikte kullandığın programlarla alakalı performasını. Çizimlerde Quatro e.kartlarıyla çok bariz bir fark olur mu ki acaba.

Hayırlı olsun güzel güllerde kullanın. Darısı millete

Merhabalar,

Bilgisayar elime pazartesi geçecek, gerekli yüklemeler, altyapının oluşması çarşambayı bulur. Ondan sonra fotoğraf ve program deneyimlerimi size aktaracağım.

Yeniden yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Donanımhaber'e sormadan bilgisayar alınmaz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenderen

27 Ocak 2011'de aşağıdaki sistemi aldım!

Sistemi kurmamda yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum.

1 - Anakart : ASUS P8P67 EVO LGA1155, USB3.0, SATA3

Asus P8P67 Deluxe Linki - İnventus Bilgisayar

2 - İşlemci : INTEL Core i7-2600K 3.40GHz, 8MB L3, LGA1155 İşlemci

INTEL i7 2600K Linki - İnventus Bilgisayar

3 - Ekran Kartı : XFX AMD HD6950 2GB/256-Bit GDDR5

XFX HD6950 Linki - İnventus Bilgisayar

4 - RAM : GSKILL 8 GB (2x4GB) RipjawsX DDR3-1600Mhz CL9 1.5V

GSKILL 8GB RipjawsX Linki - İnventus Bilgisayar

5 - SSD : CORSAIR 2.5" 60GB SSD SATA 3.0Gb/s, 285-275MB/s

Corsair 60GB SSD Linki - İnventus Bilgisayar

6 - Hard Disk Depolama 1: WD Caviar Black 1TB 64MB 7200Rpm Sata III

WD Caviar Black 1TB Sata III Linki - İnventus Bilgisayar

7 - Hard Disk Depolama 2: WD Caviar Green 1,5TB 64MB WD15EARS Sata II

WD Caviar Green 1,5TB Sata II Linki - İnventus Bilgisayar

8 - Kasa : COOLER MASTER RC-942 HAF-X Full Tower

Cooler Master Haf-X 942 Linki - İnventus Bilgisayar

9 - PSU : HIGHPOWER Absolute Series 1000 Watts 80+

HighPower Absolute 1000W Linki - İnventus Bilgisayar

10 - İşlemci Soğutucusu : THERMALRIGHT Silver Arrow

Thermalright Silver Arrow Linki - İnventus Bilgisayar

11 - DVD-RW : LG GH22NS50 22X DVD-RW

LG DVD-RW Linki - İnventus Bilgisayar

12 - Monitör : SAMSUNG 24" BX2450 FullHD (1080p) LED Monitör

Samsung BX2450 Linki - Vatan Bilgisayar

13 - Klavye : A4 TECH X7-G800MU Oyuncu Klavyesi

A4 Tech X7 Klavye Linki - Vatan Bilgisayar

14 - Mouse : LOGITECH G500 Gaming Lazer Mouse

Logitech G500 Mouse Linki - Vatan Bilgisayar

15 - Ses Sistemi : PHILIPS Spa4310/10 2+1 60 Watts

Philips 2+1 Linki - MediaMarkt

Açıklamalar:

1 - Monitörü Vatan 'dan alma sebebim ölü piksel garantisi vermesi. Aslında PX2370 almak istiyordum, ancak 24" BX2450'nin Vatan Bilgisayar'a geldiğini öğrendim, yan yana kıyaslama yaptığımda ve araştırmalarım sonucunda BX2450 çok daha fazla ilgimi çekti.

2 - Diğer ürünleri İnventus'tan alma sebebim ise, fiyatlarının Vatan'a göre oldukça uygun olması ve en önemlisi satış sonrası mükemmel hizmet vermesi !

3- Anakart'ı ASUS P8P67 Deluxe alacaktım, fakat anakart yanında verilen ön panele takılabilen USB3.0 aparatı (Linki Burada), benim kasam (Haf-X) için uygun değildi. Ayrıca EVO ile kıyasladığımda çok ufak farklar vardı. Ben de Deluxe yerine ASUS P8P67 EVO aldım. EVO'da ekstra 2 tane daha USB 3.0 geliyor ve ekran kartınun altından, kasanın arkasına takılabiliyor. Bu benim kasam için daha uygun olacaktır.

4 - Elimdeki Philips marka 750 GB harici harddisk bozulmak üzere. İçinde de çok önemli belgeler var. Bu nedenle, harici harddisk almak yerine WD Caviar Black'in yanında bir tane de WD Caviar Green aldım. WD Caviar Black'e oyunları ve uygulamaları yüklerken, WD Caviar Green'e de Fotoğraf/Müzik v.b dosyaları kaydedeceğim.

5 - Ses sistemi daha önce elimde vardı. Oldukça yeterli bulduğum için yeni bir ses sistemi almadım!

Hayırlı olsun sağlam bir sistem sorunsuz kullanmanı dilerim (kimsenin pc bozulmasın)

• tavsiyede bulunan arkadaş olmuyacak heralde.......:
  • fenderen şimdiden hayırlı olması dileğiyle arkadaşm güzel günlerde kullan..
  • Hayırlısı olsun.
  • Yorumlar için teşekkürler.

Sistem pazartesi elimde olacak. Geldiğinde fotoğrafları paylaşırım.
  • Yakında başlar sanırım, 60gb SSD'den şikayet etmeye, onun dışında hiç bir sorun yaşamaz sanmam :)

quote:

Orijinalden alıntı: harece66

arkadaşım ileride sisteminle ilgili performans bilgileri verebilirsen sevinirim. Mühendislikte kullandığın programlarla alakalı performasını. Çizimlerde Quatro e.kartlarıyla çok bariz bir fark olur mu ki acaba.

Hayırlı olsun güzel güllerde kullanın. Darısı millete
  • Bu kadar özendikten sonra P67 chipset deki intel'in genel hatası talihsizlik olmuş. Umarım yakın zamanda rev. gerçekleşir ve değişim yaparlar.
  • güzel sistemmiş hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

güzel sistemmiş hayırlı olsun

güzel hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeble

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

güzel sistemmiş hayırlı olsun

güzel hort

tarihe hiç bakmamışım mühendislikle ilgili birşeyler ararken bu çıkmıştı şimdi düştü jeton
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.