Şimdi Ara

42'PLAZMAMI YOKSA 37' LCD Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam. aslında soracagım soru forumda degisik yerlerde konu baslıklarında var ama bir araya getiremedim bi türlü. sizlerden yardım istiyorum bu yüzden. konu kalabalıgı yaptıysam özür diliyorum.

istedigim uydudan tv izlemek ( agırlıklı olarak) ve aksamları işten eve gelince bilgisayarı baglayıp esimle birlikte divx seyretmek. ati x1600 pro ekran kartım var dvı cıkısı var. dvı to hdmı kablo kullanmak istiyorum baglantı icin. ( sanırım en iyisi bu olur gibi) bilg. tv arası yaklasık 5mt. Digitürk kullanmıyorum. ps3 xbox la falan işim olmaz ama ps2 var. oturma odasında kullanacagım alacagım cihazı. yaklasık izlemem mesafem 4mt. aklımda plazma olarak samsung 42e71hd ve lcd olarak samsung 37s71b var. lcd olarak 37" ten büyügünü düsünmüyorum. Zira forumdan edindigim nacizane fikrim 37" üzeri ekranlarda plazmanın daha iyi oldugu. fakat plazma büyük mü gelir sizce odaya simdiki 70 ekran crt den sonra şok olmayalım? zira forumda bir arkadas 37" lcd nin bile oturdugu odaya büyük oldugunu ve satmak istedigini okudum yanlıs hatırlamıyorsam, siz ne dersiniz?

• dostum uydu recervarin çıkısında hd varsa süper 720 p yi desteklerse ikisinden hangisini alirsan farketmez.ama yoksa bence kesinlikle lcd al hem ömrü uzun hemde zamanla goruntude düşüklük olmaz tamam kontrast orani düşük olabilir ama süper ben aldim 1 ay önce çok ama çok memnunum karar senin...
  • Bende şöyle bir bakış açısı yakalamana yardımcı olayım, TV yi koyacagın yer önemli keza ev ışığının veya pencereden gelen gün ışığın plazmaya yansıması neticesinde TV de parlama olurken LCD de böyle bir sorun yok, sırf bu açıdan ben 37 yada 40 '' LCD almayı planlıyorum ancak 37 daha bir tavsiye ediliyor tepkime süresi nispeten uzun oldugundan
  • tesekkürler. ısık yansıması var tv nin tam 5mt karsısı pencere cünkü . kelto arkadasım sen ne aldın lcd olarak? peki izleme mesafesine göre ( 4mt.) 42" büyükmü kacar odaya dostlar? yada plazma kullanıcıları ne der bu duruma yani zamanla görüntüde düsme oluyor mu gercekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 29 Mart 2007; 9:41:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22'' 24'' led tv tavsiye
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.