Şimdi Ara

42'' 3D LED TV Marka Önerisi ? Lig TV olayı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Orijinalden alıntı: XaQue

quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Bence aramazmert dostumuzun tespitleri yerinde ben yıllardır philips kullanıcısıyım en son 7676 ve şimdi de 6877 kullanıyorum ve görüntü kalitesi rakiplere göre çok iyi şimdiye kadar yaşadığım tek eksiklik multimedya idi zaten onu da sizlerin de belirttiği gibi tablet telefon çözüyor . USB den film oynatmada şimdiye kadar da pek sorun yaşamadım çoğu internetten indirdiğim filmi izleyebiliyorum tek eksiği internet tarayıcısı biraz hastalığı ve destekleri kısıtlı zaten onun da diğer markalarda çok iyi olduğunu zannetmiyorum . Sonuçta tv yani tablet ve bilgisayar varken ne yapayım tv nin internet tarayıcısını

evet haklısınız...

Sonuç olarak herkese yardımları için teşekkür ederim özellikle @aramazmert , LG 47LM660S 'i Teknosadan 2399TL'ye aldım. Salı günü gelip kuracaklar. Tekrardan teşekkürler :)

Önemli değil hocam, estağfurullah. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Televizyonunda hayırlı olsun. Umarım güle güle kullanırsın. Televizyon kurulunca bana söyle ben sana benim kullandığım ayarları vereyim. Bir bak dene nasıl görüntü verdiğini, beğenmezsen değiştirirsin kendince.

çok iyi olur tecrübelerinden yararlanırsam...

• quote:

Orijinalden alıntı: XaQue

çok iyi olur tecrübelerinden yararlanırsam...

Estağfurullah hocam ne demek.
  • bende led tv almak istiyorum ama markada doğru kararı veremedim samsung yada lg düşünüyordum ama servisle ilgili baya şikayetler var bu markalarda rica etsem alınca pişman olmayacağım bi tv markası önerebilirmisiniz
  • Hort

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Hort

alalı tam 1 yıl olmuş hortlayınca konu onu farkettim :) arkadaşlar ben 47" LG LA660S modelini kullanıyorum ve çok memnunum alacak arkadaşlara tavsiye ederim hiç bir sıkıntısı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.