Şimdi Ara

40c 550 dts desteği de var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • usatam o beni aşar ama neyse dıger butun fılmlerı sorunsuz seyredıyorum .Demek ıstedıgım mkv ıslemek ıcın bı ayar yapmamıza gerek yok sanırım bende bluray fılmler ıslerım artık ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım...
    ddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedex09

General
    Complete name : E:\rip\Kavak.Yelleri.BL.125.DVB.X264.by.FECRE.TURG.mkv
    Format : Matroska
    ................
    Writing application : mkvmerge v4.1.1 ('Bouncin' Back') built on Jul 3 2010 22:54:08
    .................
    dosya ozellıklerı bu sekılde ustam tam anlamıyorum ben calsıtır dıyorum desteklenmeyen video codec dıyor tesekkurler

Sorun MKVToolniz 4.x serisi ile kodlanmış olması. 4 serisinden header compression denem bir sıkıştırma yapmasıdır. Mkvtoolnixin 3.40 sürümü ile yeniden mkv yapılırsa sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 19 Ocak 2011; 22:32:27 >
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liker
    merhabalar ürünü bugün aldım harika bir tv sorunum şu;
    USB den alt yazılı açtım filmi açıyor fakat alt yazılar çıkmıyor sorun nedir acaba?

Film ile altyazı aynı isimli olmazsa açılmaz. Mkv içine gömülü altyazıları samsung tvler desteklemiyor.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • filmin ismi : The.Last.Airbender.DVDRip.XviD-RUBY

alt yazı ismini ise şöyle değiştirdim : The.Last.Airbender.DVDRip.XviD-RUBY.srt

umarım çalışır ?
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.