Toplam : 4.053,06 TL. tutuyor. 1 ay sonra da buradan ;https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/wintercashback/home Talep formu sayfasından başvuru yapıp anakart için 60 TL. para iâdesi alabilirsiniz. Böyle de toplam 3.993,06 TL. tutar.
Toplam : 3.845,06 TL. tutuyor. 1 ay sonra da buradan ;https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/wintercashback/home Talep formu sayfasından başvuru yapıp anakart için 60 TL. para iâdesi alabilirsiniz. Böyle de toplam 3.785,06 TL. tutar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Topladığınız o sistemi " FRISBY FC-8875G 500W USB 3.0 MidT GAMING Kasa " ya emanet etmek pek mantıklı bir hareket olmaz hocam saygılar
Xanax70
kullanıcısına yanıt
Hocam cahilliğimi mazur görüp bu sisteme göre neden bu kasayı önermezsiniz biraz daha açabilir misiniz? 500W ile ilgili mi yoksa markası ile ilgili mi sıkıntı var? Yada yalıtım falan? Gerçekten bilmediğim için soruyorum, örneğin bir arkadaşım 7 yıllık yan kapağı bile olmayan kasaya toplama yapıyor şu an, içinde msi tomahawk anakart, 1080 gamingx ekran kartı team gaming ram 3600mhz ve kabylake i7 7600k 4.2ghz takıcakmış parçaların yarısı geldi bile. Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
pentagonesP
kullanıcısına yanıt
Hocam öncelikli PSU için söylüyorum. Şuan da günümüzde performans fiyat odaklı toplama bilgisayar için minimum 500 watt güç kaynağı önerilir zaten ama dikkat edilmesi gereken 12 volt kanalında verilen güç ve 80+ bronz, silver, platinum özellikli olması. Girip bakmadım frisby de ki kasanın powerı nın özelliklerine ama zaten frisby tercih edilen bir marka değildir performans odaklı bilgisayarlarda. Ben kendimce öneri yapıyım fikriniz olsun ama yine iyice araştırın öyle alın.
Bilgisayar kasası diyip geçmemek lazım aslında. Bir kasanın içindeki hava sirkülasyonundan yapıldığı malzamanenin kalitesine kadar her bir detayı fiyatını değiştirir. 150 lirayada kasa alırsın 850 lirayada. Arasındaki fark yapıldığı malzemenin kalitesi olur. Aklında kalsın diye diyorum bu örneği, birisi teneke gibi olur diğeri çelik gibi. Zaten ağırlığından bile anlarsın.
frisby + msi'den vazgeç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme