Şimdi Ara

4000 Km'lik Civic'de Bitmeyen Sorunlar! (SONUNDA YOLDA KALDIM) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanılmıyorsam şubat ayıydı, bir kaç günlüğüne ingilteredeyken, tüm haber bültenlerinde ilk haber olarak üsrekli dönen bir haber vardı, bir benzinciden alınan benzin sebebiyle yolda kalan onlarca araç hakkında, abartmıyorum tüm haber kanallarında ilk haber buydu üstelik o dönem tony blair bıraktı bırakcak vs. en yoğun şekilde gündemdeydi, aynı şekilde 2 ing. askeri ırakta öldürülmüştü ama tüm bunlara rağmen benzin markasını ve istasyon yerinin bangır nagır söyleyerek ilk haber olarak geçmişti tüm televizyonlar, Türkiye de bu başınıza gelenden sonra tuketici hakları konusunda bu kadar problemli olmamıza kızmamak elde değil, sizin Po nun peşinde değil P.O. nun sizin peşinizde koşması gerekiyor ama nerde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 67m6144

yanılmıyorsam şubat ayıydı, bir kaç günlüğüne ingilteredeyken, tüm haber bültenlerinde ilk haber olarak üsrekli dönen bir haber vardı, bir benzinciden alınan benzin sebebiyle yolda kalan onlarca araç hakkında,

Hah işte, benzin bozuksa bu olur. Yok diğerlerinde olmadı da bir arabada olduysa o benzinden çok arabadan olur.
  • o depoda boğmak lazım o istasyonun sahibini.
  • Ya tamamda PO istasyonunun nun suçu sabit mi? açıkcası ben istanbulda bu şekil benzin satan bayii olacağını sanmıyorum..olsa herkesin arabası bozulur, her kes yolda kalır... Benim şahsen tanıdığım hiç kimse yakıt nedeniyle yolda kalmadı...
    Kaldı ki İstanbuldaki istasyonların pekte kaçak yakıta ihtiyacı da yok...

Konuyu açan arkadaşta ceza almış, noldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 20 Temmuz 2007; 16:47:45 >
  • sorun PO da değil o şekilde yakıt satan istasyonda...uydu ile kontrol işide bence hikaye şimdi her istasyonun tepesinde çift yönlü uydu antenleri mevcut...
  • zaten bütün istasyonlar uydudan kontrol edilmiyor. reklamlarda öyle deniyor ama reklamların altında ufacık bir yazıyla henüz ...... istasyonda geçerlidir diye bir ibare var.
  • walla ben 4-5 senedir P.O. dan alırım benzini hatta şehir dışında benzin alcaksam illa ki P.O. ararım ve ordan alırım benzini çeşit çeşit istasyondan almama rağmen böyle bir sorun görmedim ancak hava basma olayına bşi diyemem onu genelde yapıyorlar bence aracın garanti kapsamına sokmamak için honda servisinin uydurduğu bşi olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.