Şimdi Ara

400€ ya kadar yurt dışından telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 400€ ya kadar yurtdışından telefon almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan kamerası ve bataryası. 3 senedir lumia 925 kullanıyorum ama artık teklemeye başladı. Bu telefonumu da kamerası çok iyi olduğu için almıştım. OIS özellikli telefonlara bakıyorum. Şu an aklımda şu telefonlar var:
    1. Asus Zenfone 3
    2. Samsung A5 2017 (OIS yok ama fotoları iyi gibi geldi)
    3. Huawei P9 (bütçeyi azıcık zorlarsam, OIS yok)
    4. Samsung A5 2016
    Sizce hangisini almalıyım? Zenfone un kamerası baya iyiye benziyor fakat gsmarenadan samsung a serisinin fotoları ile karşılaştırdığımda biraz bulanık gibi geldi görüntüleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O paraya yurtdisindan almak bana pek mantikli gelmiyor. 150 lira kayit parasi ve Turkiye garantisinin olmamasi avantajini kaldiriyor.

    Fiyat olarak ciddi fark olan bir telefon bulursaniz onu alin. Yada nexus 5x gibi olmayan bir telefon alabilirsin. Butcenize uyuyor yanilmiyorsam.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Samsung A5 2017 fiyatları 320-350 € arasında değişiyor. TR'ye kıyasla kayıt parası da dahil çok daha uyguna geliyor. Avrupa garantili telefonlar; bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum garanti açısından. Önümüzdeki ay alacağım bir aksilik olmazsa.
  • notther kullanıcısına yanıt
    350 euroysa fena degilmis. Ama isterseniz o telefonun ithalatci garantili sekinlende satilanlarina bakin bence. O fiyata dedigim gibi trde olmayan nexus 5x gibi telefonlara da bakilabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.