Şimdi Ara

400 VEKİL, BAŞKANLIK, SIRADA NE VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adam verin 400 vekili bu iş huzun içinde çözüleün diyordu ama hiç bir şey çözülmedi hala patlamalar, hala polis asker ölüyor, vatandaş ölüyor. Şimdi de başkanlık istiyor. Ama başkalık gelse bile bombalar duracak mı sanki? O zaman ne isteyecek? Terörü bitirmek istiyorsanız şeriat getirmeliyiz , hilafet rejimine geçmeliyiz mi diyecek? 2023 dedikleri bu mu? Daha kaç insan hayatı kurban edilecek bu maksad uğruna, 100 mü, 500mü, 1000 mi? 2023-e kadar Türkiye şehirlerinden birinde küçük çaplı nükleer patlama bile olsa şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 11 Aralık 2016; 9:31:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlar için kaç kişinin olduğu umurlarinda değil istediğini alsın yeter.İlla birilerini harcamak istiyorlarsa kefen giyen aktroller vardı lafta kalmasın onlardan baslasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Millet nasıl kanıyor bunlara, kendi çıkarları için insanları kurbanlık koyun gibi davranan yönetime anlamış değiliö

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    Yönetimi anlamak sorun değil bütün güçler onların elinde ve istediklerini yapıyorlar.Asıl anlaması güç olan onlara bu kadar tapan insan taklidi yapan hayvanların yaptıkları.

• ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Senin gibi insanları ötekileştirenler yüzünden akp hâlâ kazanıyor , bunu anlamayacak kadar beynin olmadığı için sanada kızmıyorum annene babana yazık senin gibi beyin yoksunu yetiştirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Sen hangi itin sumugu oluyosun ki benim ailemi yazmaya cesaret edebiliyosun.Sana kemik atan olmadı git kendi çöplüğünde havla

• quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Sen hangi itin sumugu oluyosun ki benim ailemi yazmaya cesaret edebiliyosun.Sana kemik atan olmadı git kendi çöplüğünde havla

Sen milyonlarca insana hakaret et , sonra havla annene babama hakaret etme diye dedim ya beyin çalışsa bunları yazdırmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.