Bildirim
400 tl telefon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu windows forumuna actıgınız için 489 tl ye 820 öneririm size.bütceyi biraz asar ama daha düşüğü de yoktur.
yok illa windows değüil ben konuyu yanslı yere acmısım derseniz asıs zenfone 4 öneririm 439 tl. -
pm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaharif -- 19 Nisan 2015; 10:14:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekotim
konuyu windows forumuna actıgınız için 489 tl ye 820 öneririm size.bütceyi biraz asar ama daha düşüğü de yoktur.
yok illa windows değüil ben konuyu yanslı yere acmısım derseniz asıs zenfone 4 öneririm 439 tl.
Hacı nokia lumialarda ses foto kalitesi nasıl menüye alışmak kolaymı?
quote:
Orijinalden alıntı: ekotim
yok illa windows değüil ben konuyu yanslı yere acmısım derseniz asıs zenfone 4 öneririm 439 tl.
bu arada 820 699 tl?
Wp kullanmamışsınız anlaşılan. Bir teknomarket e gidip inceleyin. Youtube dan incelem videolarına bakın. Teknoseyir ve technopat da videolar mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerebileceğiniz model varmı 400-500tl filan
Lumia 630 a101 450tl asus zenfone 4 450(pili çabuk gider) samsung core prime 500 teknosa (pili kısmen iyidir)
quote:
Orijinalden alıntı: fenerli1965
Lumia 630 a101 450tl asus zenfone 4 450(pili çabuk gider) samsung core prime 500 teknosa (pili kısmen iyidir)
Lumia 630'da şarj iyimi hocam birde facebook whatsap emoji klavye varmı?
Hadi beyler yardımm
Bir çok orta ve giriş seviyesi ikinci el lumia cihaz deginiz aralıga giriyor bence netten ve incelemelerden 2-3 cihaz belirleyin onları sorun , 820 onerim bu fiyata yakındı en son nedir, doviz 1.70 gecince bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: fsh77
Bir çok orta ve giriş seviyesi ikinci el lumia cihaz deginiz aralıga giriyor bence netten ve incelemelerden 2-3 cihaz belirleyin onları sorun , 820 onerim bu fiyata yakındı en son nedir, doviz 1.70 gecince bilmiyorum.
Teknosada 800 tl hocam uff yokmu 400 liraya önerebilcrniz makina
En kazık yere bakmıssın diger firmalar daha ucuzudur Yada ikinci el bakıcaksın
Sıfır 820 fiyatları Net üzerinde -
820 490 tl hocam hepsiburada da
Nokia Lumia 820
http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=telcepnoklu820&categoryId=371946&SKU=TELCEPNOKLU820-SR
Peki 820 ses kamera kalitesi nasıl facebook whatsapda nasıl
Şarjı iyidir whatsapp facebook emoji androidteki kadar gelişmiş değildir oyun pek yoktur oyun önemliyse android maalesef kamerada flaş yoktur diğer önerilerimi de gözönünde bulundurun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 19 Nisan 2015; 16:16:53 >
Kamerada flash mı yok :) çift flas var sen nerden okudun bunu :) yada ben flash olarak ne kullanıyorum acaba :) -
lumia 630 için dedim -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerli1965
lumia 630 için dedim
Hocam lumia 535 nasıldır hocam 400 tl var diye wp davrandık bi bulamadık bütçeye yahu bu arada whatsap facebook bildirim gelmeme sorunu varmıs dogrumu bide telefonların kendi klavyesinde emoji yokmu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X