Şimdi Ara

400 TL PDF,Internet,Video vs İçin Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 TL PDF,Internet,Video vs için tablet önerisi bekliyorum tablet piyasası hakkında en ufak fikrim yok.Vize vs çalışırken tabletten çalışmak için alıcam üstünde rahatça kalemli olursa daha iyi olur oynama yapabileceğim youtube vs sitelerden takılmadan ders videoları izleyebileceğim şarj süresi tatmin edici bir makine olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 21 Nisan 2016; 10:01:59 >

• Aynı özelliklerde bende arıyorum. Oyun namına bir şey olmayacak. PDF lerde kasmayacak tablet önerilerinize açığım. Acilen almam lazım.
  • varsa bi öneriniz bende alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up Samsung Galaxy Tab 4 T230 alınır mı 399 TL'ye veya Tab 3 alsam yeter mi iş görür mü
  • Tam da aradığım şeyler sanırım.Tek yapacağım derse giderken metrobüs ve tramvayda geçireceğim 2 saati tablet sayesinde çok verimli değerlendirmek, veya derste defter açmama gerek bırakmayacak şekilde rahat kullanabilmek.Mesela pdf şeklinde test indirip kağıda çözer gibi soru çözebilmek kalemini çok rahat kullanabilmek interneti ders videolarını izlerken kasmama durumu iyi olan bir tablet arıyorum.Umarım 300-400 tl bandında bir tablet için çok şey aramıyorumdur

• Note serisini ikinci ellerine bakin

• Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    2in1 pc düşünürseniz şuna bir bakın derim;http://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/reeder-w100i-2-in-1-outlet-P93502461
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hyperious kullanıcısına yanıt
    Üstad pm attım müsait zamanınızda bakabilir misiniz

• up
  • UP bende böyle birşey arıyorum yardımlarınızı bekler, iyi forumlar dilerim.
  • bende reeder a8i var 349 tl oyun oynuyacaksanız tavsiye etmem ben pdf kitap okumak için aldım. gayet güzel.
  • Bende arada kaldi begin Reeder in 390tl 2gb ram li modelini gordum baya alan oldu
    Teknosa-vatan sitesinden reeder modellerine bakın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.