Şimdi Ara

400 TL Limitli Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. izmirde üni öğrencisiyim bir iş buldum çalışıyorum ve ilk maaşımı aldım. kardeşime bir tablet almak istiyorum. bu fiyata fiyat/performans açısından önerebileceğiniz en iyi tablet hangisidir? cebimden 100 lira daha ekleyebilirim maximum 500 olur bütçem 501 bile olmaz :)

• hiç mi bir cevabınız yok arkadaşlar kardeşime söz verdim DH'e danışmadan elektronik almak istemiyorum.
  • Öncelikle hoşgeldin.Sana tavsiye edeceklerime başlamadan önce önemli hususlara değineceğim.
    Ekran büyüklüğü olarak seçimini bilmiyorum ama haftaya perşembe a101 de volar 9.7 inç ips 1024x768 1gb ram rk3066 dual core 1.6 ghz + quad core mali 400) tablet satılacak 325 tl ye.Piyasada aynı özellikteki cihazlar 500-550 tl
    Fırsatı kaçırma.Dark evopad 9720 500 lira iken bu 325 üstelik aynı özellik.Donanım olarak şüphen olmasın.En son çıkan oyunları bile çok akıcı oynatır.Piyasadaki en iyi dualcore işlemci rk3066 dır. 1080p videoları bile rahatlıkla oynatırsın.Her işini görür.HDMI da var. OTG de var.
  • 10.1 PIRANHA 330 lira... 1GB işlemci 1024e kadar çözünürlük... 16 gb hafıza... f/p en iyi... Nerede: VATAN BİLGİSAYAR.. Internet sitesinde gözükmüyor bu model...
  • Vatandan alırsan arızalı çıkma durumunda aynısını sana veriyorlar ya da aynı degerde alışveriş çeki.. Bim A101 in sattığı modellerde bu var mı Süründürür mü soru işarareti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

10.1 PIRANHA 330 lira... 1GB işlemci 1024e kadar çözünürlük... 16 gb hafıza... f/p en iyi... Nerede: VATAN BİLGİSAYAR.. Internet sitesinde gözükmüyor bu model...

Uzak durun..
  • Cube 30GT veya Ainol Hero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• poly 7200hd öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artes d821 al derim 320 tl özellikleri 8"inç 1 gb ram 1024×748 çözünürlük 16 gb hafıza artes iyi marka öneririm

• Hocam bu tabletler güzelmiş Hi-level ın teknik servisi nasıl acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumus71

Hocam bu tabletler güzelmiş Hi-level ın teknik servisi nasıl acaba...

http://www.cizgi-rma.com/

sanırım siteleri bu ama pek bi bilgim yok..daha once hi level kullanan arkadaslar bu konuda yardımcı olursa bende sevinirim..bugun yarın bi tablet siparis etmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadaswardashga

quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumus71

Hocam bu tabletler güzelmiş Hi-level ın teknik servisi nasıl acaba...

http://www.cizgi-rma.com/

sanırım siteleri bu ama pek bi bilgim yok..daha once hi level kullanan arkadaslar bu konuda yardımcı olursa bende sevinirim..bugun yarın bi tablet siparis etmek istiyorum.

İnşallah hi-level kullanan birii cevaplar...

• quote:

Orijinalden alıntı: frfr

quote:

10.1 PIRANHA 330 lira... 1GB işlemci 1024e kadar çözünürlük... 16 gb hafıza... f/p en iyi... Nerede: VATAN BİLGİSAYAR.. Internet sitesinde gözükmüyor bu model...

Uzak durun..

Uzak mı duralım? Peki emredersin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frfr

quote:

Uzak durun..

Uzak mı duralım? Peki emredersin...

Arkadaşımız tabletin kötü olduğunu söylemek istemiş..

• Ayrıca piranha hakkında yorumlar da dikkat çekici okumanızı tavsiye ederim. Verdiğim linkteki yorumlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.