Şimdi Ara

400 LİRAYA ALINIK FOTO MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankaradan aınacaktır görerek almak istiyorum şehir dışı ankarada tanıdığı olan varsa elden alabilirim yada şehir dışı once ürün sonra para şeklinde alabilirim

400 liram var nakit ilk tercihim canon tarafı canon s2 kullanıcısıydım abime verdim (daha doğrusu çöktü)
    küçük kompak cihazlar pek ilgimi cekmiyo büyük cihazlartercih sebebidir örnek canon s3 s5 gibi ama compack da yine canonun kalem pille çalışan modelleri olabilir ixus serisi ilgimi çekmiyo kalem pille çalışması lazım

kompaklara örnek
    a560-570-580-a610-620 gibi powershot serisi olabilir mp lin önemi yok 5 mp. yeterli

resimde kaliteyi ortaya koyan mp değil lens kalitesidir 600000000 mp sony olacağına 5 mp canon olsun daha iyi

ilk tercih canon dur buna ek olarak nikon ve panasonic de olabilir (leica lens kullanan özellikle tz3 gibi) sony ile kesinlikle ilgilenmiyorum

bu kıriterlere uyan canon nikon panasonic sahibi arkadaşlara duyurulur!!

NAKİT PARA ALACAM AL GÜLÜM VER GÜLÜM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 Yıl Garantili Full Kutu içeriği ile tertemiz Fujifilm S5800 düşünürsen pm at dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atahualpa

1 Yıl Garantili Full Kutu içeriği ile tertemiz Fujifilm S5800 düşünürsen pm at dostum

sen neden ne kadar istediğini pm atmıyorsun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 400 liralık bir limitin var ve ben bu limite vermeyi düşündüğüm için.
  • s3 s5 ve powershot a serisi

bu dediklerin farklı klasmanda ürünler kardeş.. bence birinden birini seçmelisin
  • pm

Edit: pm'den vazgeçtim telefon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 25 Mart 2009; 16:20:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.