Şimdi Ara

400 dolar'a son sistem notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben 1 ay içinde 400 dolar'a bir toshiba notebook alıcam ama sadece 400 dolar vericem sizce bu fiyata bunu nasıl satıyorlar birtürlü anlayamadım çalıntı desem bilgisayar yepyeni çantası ile birlikte geliyor bu bilgisayarın mağliyeti bile 400 dolardan daha fazla sizce ne olabilir.[jwdwn]

• nereden alıcan özellikleri ne söylede bizde alalım
  • nereden alıcan özellikleri ne söylede bizde alalım
  • calintidir bence de kesinlikle..yurt disinda calinti bilgisayarlari direk yakaliyorlar ama turkiyede biraz sıkar.
    istesem ben de hemen alirim bi tane ama iste calinti diye el surmuyoruz..
  • Nerde yaw bende alırım 400$ hemen alırım hemde çalıntı malıntı sırtımdan kazandıgım paraya saysınlar. kullanırım benn.

bilen varsa PM mail İCQ heryol dan ulaşabilirler.
  • Bir malı ederinin çok altı olduğunu bilerek alır ve o mal çalıntı çıkarsa ve zincirde sana ulaşırlarsa (ki ulaşırlar), hem suç ortağı olursun (bu durumda çalıntı olduğunu bilemezdim gerekçesine bakılmaz) hem de mal senden geri alınır.Faturalı olsa bile, faturanın naylon olmadığından emin ol ,ayrıca adam ille de zararına satmak istiyorsa faturada gerçek bedeli yazsın ve indirim ya da kampanya belirtilsin.(Vestel'lin bir ürün alana DVD Playeri 99 milyona vermesi gibi, o bir kampanya)
  • son sistem 400 dolar ise kesinlikle çalıntıdır başın belaya girer arkadaşım.2000 doların şakası olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş son sistem sayılabilecek compaq marka notebook'u 1900$ dan 1700$ a indirene kadar alnının damarı çatladı bee. 400$ a olurmu hiç. Saçmaaa.
  • çalıntı mal almak buyuk bir suctur, haberiniz olsun.
    "bilmiyordum" mazeret degildir.
    zaten bu yuzden 2. el mal alıp satarken faturanın gosterilmesi yararlı ve de gerekli bir yoldur.
  • 400 dolara anca 2.el p2 falan alabilirsi calıntı mal almakta zaten suçtur....
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by vampire5005</i>
    <br />Arkadaşlar Ben 1 ay içinde 400 dolar'a bir toshiba notebook alıcam ama sadece 400 dolar vericem sizce bu fiyata bunu nasıl satıyorlar birtürlü anlayamadım çalıntı desem bilgisayar yepyeni çantası ile birlikte geliyor bu bilgisayarın mağliyeti bile 400 dolardan daha fazla sizce ne olabilir.[jwdwn]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Arkadaşım, eğer o makinanın model ve seri numarasını türkiye toshibaya bildirirsen sana bilgi verirler çalıntımı değilmi... yanlız %100 sonuç alamazsın. mutlaka toshibanın çalıntı sistemine girişi yapılmış olmalıdır. yanlız toshibalarda şöyle bir durum var. son model bir cihazın türkiye ve amerika fiyatları birbirinden uçuk denecek kadar farklıdır. birisi amerikadan getirmiş, biraz kullanmış ve satmak istemiş olabilir. ama 400 usd hala çok ucuz ona göre....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.