< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
40 Adet maske bedava, Sadece kargo ücreti var. (3. sayfa)

-
-
100 maskeyi 22 liraya aldım teşekkürler
-
görüntü ile ne alakası var hocam. hepiniz gibi bende onlarca çeşit maske kullandım. o kadar çok dandik maske var ki kulakta yara yapan mı dersin burunda telsiz mi dersin burundaki teli acıtanmı dersin. rahat ama aldığın nefesi dışarıya veren mi dersin. konfor açısından en iyisi evony
-
quote:
Orijinalden alıntı: snl_görüntü ile ne alakası var hocam. hepiniz gibi bende onlarca çeşit maske kullandım. o kadar çok dandik maske var ki kulakta yara yapan mı dersin burunda telsiz mi dersin burundaki teli acıtanmı dersin. rahat ama aldığın nefesi dışarıya veren mi dersin. konfor açısından en iyisi evony
Ya boş yapıyor, kaale alma.
-
Bu maskeyi almıştım bugün geldi. Bence gayet kaliteli ve güzel almak isteyen arkadaşlar saçma sapan maskelere etmeyeceği fiyatlar vermek yerine bunu alabilirler.
-
burun teli ve maske kumaş kalınlığı nasıl hocam
-
-
Bi evony değil ama idare eder işte.
Koku var hafif, birazda küçük gibi, yani çocuk maskesi ile evony maskesi arasında ama kulak ipi yumuşak ve esnek olduğu için sıkıntı olmuyor.
Kampanyalı olan mavi renk çok cırtlak.
Parasına göre alınır, ama bu maske olayı orta uzun vadede insanlarda ciddi sıkıntı yapacak bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş yapma, blokla geç. -
Hocam konfor konusunda haklı olabilirsiniz ama toplamda 350-400 adet Evony ve Goodcare'i güven vermediği için kullanamadım ve elbette kimseye dağıtamadım. Dolapta öylece duruyorlar. Buradaki mesajımdan önce Maske fırsatları konusundaki test sonuçlarını görünce de gerildim ve firmaya kızdım sanırım biraz. Umarım konforlu olduğu kadar koruyucudur da ve ben yanılmışımdır.
Ek: Şimdi fark ettim, yazdığım karşı değildi. Genel olarak düşüncemi paylaşma amaçlı yazmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 30 Nisan 2021; 0:51:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çarşamba pazarından aldım 50 tanesi 10 TL :d ferah ferah nefes alabiliyorsun hiç korumuyor çok güzel :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X