Şimdi Ara

40.000 50.000 arası ikinci el araç önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizel 40 ile 50.000 arası ikinci el araç bakıyorum. Önerebileceğiniz araçlar var mı? Arabada Bluetooth gibi özelliklerinde olmasını istiyorum aklımda polo 2014 model var siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hb olmasını mı istiyorsunuz ya da nasıl bir kullanım için araba bakıyorsunuz aile için mi yoksa tek başınıza kullanacağınız bir araç mı ona göre fikrimi beyan ederim size.polo açısından bu fiyata yaklaşık 1 2 ay kadar önce annem için araçlar bakmıştım diğerlerine oranla daha düşük km bir polo almak için 1.2 tdı tercih etmeniz lazım ki onuda hiç önermem bir süre sonra inanın çok sıkılacaksınız ha ama km takıntınız yoksa yani 130 140 bin km lere kadar çıkabilirim sorun değil derseniz 1.4 tdi bakın derim tabi her ikisinide boyasız kazasız olarak söyüyorum yoksa 2 parça değişen 2-3 parça boyalı 1.4 tdi da alabilirsiniz.başka araç olarak da türkiyemin şartlarında renault çok mantıklı bir seçim olur bence clio 1.5 dci veya renault fluence ki bu aracı kullandım touch plus 2013 modeldi gayet te zevkli bir arabaydı o kadar fazla önyargı olmasına rağmen.
  • Clio al geç

• clio touch al kafan rahat etsi n ucuza alına bilecek en güvenli araba listesinde 3. sırada bilginize.
  • Aynı fiyat aralığında + 5000 tl bütçeyle c sınıfı veya c sınıfa yakın genişlikte bir araç tavsiyesine ihtiyacım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.