Şimdi Ara

4.versiyon touch yardim edin hic anlamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatimda ilk defa touch aldim pazartesi elimde olucak ama foruma telefondan girdigimden adam akilli bisey bulamadim, 4.versiyon toucha jailbreak ciktimi? bide alir almaz ne yapmam yapmam gerek? normal mp3 player gibi hemen calisiyormu yoksa ozel bisey yapmama gerek varmi? Telefondan girdigimden linklerle anlatirsaniz sevinirim

• 4.2 için henüz jailbreak çıkmadi.Eğer gelen ipod 4.1 sürümündeyse 4.2 ye upload etmek için bekleyebilirsiniz.Aldığınız gibi itunes ile sekronize edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan
    4.2 için henüz jailbreak çıkmadi.Eğer gelen ipod 4.1 sürümündeyse 4.2 ye upload etmek için bekleyebilirsiniz.Aldığınız gibi itunes ile sekronize edin.

2hafta once alindi yeni elime gecicek surumu tam bilmiyorum, surum nerden ogreniliyor bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan
    4.2 için henüz jailbreak çıkmadi.Eğer gelen ipod 4.1 sürümündeyse 4.2 ye upload etmek için bekleyebilirsiniz.Aldığınız gibi itunes ile sekronize edin.

2hafta once alindi yeni elime gecicek surumu tam bilmiyorum, surum nerden ogreniliyor bide

Ayarlar(Settings)>Genel(General)>Hakkında(About)>Sürüm(Version)
  • Zaten 2 hafta önce aldıysa 4.2 olasına ihtimal yok gibi. 4.1in JB'si var. Forumda konusu mevcut.
  • Aldığın gibi jelatinle kapla. Yoksa çok pişman olursun..
  • Su an touchtan yaziyorum süper bı alet ama hala jb nasıl yapilcani site icinde bulamadım 4.1 sürümü, 4.2 ye yukseltirken özel bisey yapmama gerek varmı? Bide jb yapmayı anlatan bir site varsa paylasirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.2 ye sakın yükseltme. Şu an için sadece bunu yazacak vaktim var. Forumda anlatımlar var..
  • Ben 4.2.1 e yükseltmiştim 4.2.1 için jb cikmayacakmi
  • Biraz zaman
    edit:
    4.2 den 4.1 e shsh kayitsiz tekrar downgrade olabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 1 Aralık 2010; 0:27:55 >
  • shs kaydi ne ise yariyor, jb yapmadan once, shs kaydi alin denmiste
  • tamam ne ise yaradini anladimda, ben bugun jb yapicam shs kaydida alicam ama bunlarin tamamini internet cafede yapicam, shs kaydi kucuk 50-100mb civari ise flash diske atip tasiyabilirmiyimki? Yoksa shs kaydi sadece o pc demi kaliyor
  • SHSH kaydı dosyası çok ufaktir. max1-2 mb. ayrıca bu saatten sonra 4.1 için shsh kaydı alamazsınız..
  • İmzamdaki siteden nasıl Jailbreak yapıldığını öğrenebilirsiniz. İnternet kafede yapacaksanız öncelikle iTunes kurmanız gerekmekte.
  • jb yaptım bi Installous kurmak kaldı onuda net bulunca yapıcam :D
  • jb yapmasina yaptimda itunesten oyun atarken unknown error occurred (0xE 80008001)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__
    jb yapmasina yaptimda itunesten oyun atarken unknown error occurred (0xE 80008001)

Cydiadan appsync kuman gerekli..
  • cydia appsync pc ye mi kurmam gerekli cydia ipodda yuklude
  • Tabi ki ipod'a kuracaksın..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.