Bildirim
4'ü Ancak 1 Webo Etti!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 Nisan tarihli bir haberi şimdi neden açtınız anlayamadım.Zamanında gülüp dalga geçilmiştir zaten merak etmeyin. -
Niye eski haberi yayınlıyorsun ?
Ben söyleyeyim, idrar yarışı yapıp/yaptırmak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
<webo -
Boşuna demiyoruz
Webo>Drogba>Burak -
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
7 Nisan tarihli bir haberi şimdi neden açtınız anlayamadım.Zamanında gülüp dalga geçilmiştir zaten merak etmeyin.
Hocam ne bileyim demin rast geldim habere biraz gülelim eğlenelim dedim. -
7 nisan tiri virisi yapan kişiler tarihinden önce böyle bi habere anca gülünür adam da o yüzden acmiş.hemen bilirkişi olmaya ne meraklisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: clyme
7 nisan tiri virisi yapan kişiler tarihinden önce böyle bi habere anca gülünür adam da o yüzden acmiş.hemen bilirkişi olmaya ne meraklisiniz.
Bu konu açılıp gülünmüştü zaten zamanında ,bilip bilmeden konuşma o yüzden..Her komik konuyu belirli bir süre geçtikten sonra yeniden açalım o zaman..Arkadaşa güzelce izah ettim araya girip sivrilik yapmaya gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X