Şimdi Ara

4 TEMMUZ 2019 ALKOL VE SİGARA ZAMMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mar00N

Bu mesaj silindi.
    iciciler bu enayilige devam ederse alıstıra alıstıra bi bırayı 20 liraya iteleyecekleri gunler yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monşerlerin gözü yaşlı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 11:48:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nereden nereye...

ötv’nin olmadığı 2000 yılında asgari ücret 122 liraymış. 70 lik yeni rakı ise 3 lira 85 kuruşmuş.

kısaca bir asgari ücretle 31 şişe 70 lik alınıyormuş. bu rakam yeni gelen zamlarla beraber 13-14 şişeye düşecek.
  • Küfür mü etmeli bela mı okuyoruz hangisi uygun olur.
  • Sonraki secimlere kadar hergun ayri bir dalda zam olacak galiba , ama emekliye 2 kurus verip oy toplarlar yine

• Bekir YENİKARAMURAT B kullanıcısına yanıt
    Sadece alkol sigara mi zam görüyor ?

Onu yapmak enayilik bunu yemek enayilik dışarıda yemek yemek enayilik..Eee niye çalışıyorum ben o zaman ? Salak mıyım
  • Kendilerine gelince maaş yetmiyor diye 13 bin lirayı 18 bine yükseltirler bir b*k yapmazlar otururlar anca ama iş millete gelince ona zam buna zam sonra vay efendim neden millet kaçak içki sigara içiyor oluyor. Ben ne içki kullanırım ne de sigara ama bu yapılan insanlık değildir. Hayır 2000 lira maaş veriyorsun onuda almak için elinizden geleni yapıyorsunuz.
  • Sigara ve alkol kullanmıyorum ama yeter artık her gün bir şeylere zam yapıp duruyorlar. Daha bu hafta yakıta,çaya,şekere ve elektriğie zam geldi.

• bu vergilerle gidip halen alkole para veren varmı youtube da tonla video mevcut rakı,bira,viski evinizde çok ucuza üretebilirsiniz.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Knk ona ayıracak vaktim yok ama param var alırım tabii .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha yaziyorum, 2023 bitis yili olacak. Az daha sabredin kardeslerim

• içkicilere ağır bir darbe daha

sigaracılara biraz üzüldüm

şimdi imamoğlu ve eşi birasız kaldı takipçilerine gizli söz vermişti kent meydanında bedava bira dağıtacağına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 3 Temmuz 2019; 22:19:5 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.