Şimdi Ara

4 Skt oyuncusu + 1 Silver (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sanırım şu aralar bu forumdaki en tartışması derli toplu konudayız.Başlık güzel, içerik fena değil.Bi yabancılık çektim kendi adıma.Bunu forumun şu aralarki dandikliğine bağlıyorum.



    Sup yazanlar şunu bilmeli ki bir supun feedlemesi ve itemda geri düşmesi oyunun lateini kaybettirir.Özellikle competitive arenada supun önemi apayrı.Totem meselesine zaten değinilmiş, ben silverda oynarken solari bile basan olmuyorken adamın zamanında ve yerinde basmadığı bir redemption üzerine yanındaki bang'in tokatına maruz kalabilitesi de yüksek olacaktır.



    Açıkçası 7.17 de gerçekleşecek bir maçta toptaki eleman daha yeni 30 olsa bile maç öncesi bir kaç skill okuma ile oyununda soğutulması ve late'e bırakılması koşuluyla gönül rahatlığıyla cho'gath oynayabilir.



    Skt'de o maçı kazanır.Toptaki adam feedlemeyebilir bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sup kesinlikle.Top safe pick diye bir şey yok alır adam fiorayı sonra top lane otoban olur rift herald baron alırlar ne var ne yoksa.

    Sup olarak ne aldığının çok bir önemi yok çünkü skt bang diye bir gerçek var.Ver caitlyn oynasın ne ezilir ne de supa ihtiyaç duyar.Caitlyn olan pro maçlarına baktığınızda defansif anlamda supun üzerinde hiçbir baskı olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 5 Eylül 2017; 17:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.