Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkbora

Arkadaşlar merhaba. Ben daha çok film ve oyun için bi alet düşünüyorum. Bu psp mi olmalı yoksa ipod touch4 mü olmalı? Film izlemek psp de mi daha kaliteli yoksa ipod touchda mı? Teşekkürler.

Arkadaşlar rica etsem cevaplar mısınız? Teşekkürler.
  • Touch 4 ün ekranında film, oyun bir başka gözüküyor. Eski seri touch alacaksan PSP derim ama 4. nesil alacaksan touch.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba. Ben daha çok film ve oyun için bi alet düşünüyorum. Bu psp mi olmalı yoksa ipod touch4 mü olmalı? Film izlemek psp de mi daha kaliteli yoksa ipod touchda mı? Teşekkürler.

Arkadaşlar rica etsem cevaplar mısınız? Teşekkürler.

touch
  • kesinlikle touch psp diyenlere "gıcık" oluyorum bi b.ka yaramıyor kesinlikle psp almayın derim ıpod gibi bi cihazda hem multi touch dokunmatik hem ekranı mükemmle.. ios da cabası..
  • DENİXXEX ARKADAŞIM PM ATMIŞSIN BURDAN CEVAP VERİYORUM Bİ SORUM OLURSA PM ATABİLİRSİN TEKRAR YADA MAİL ADRESİNİ PM ATABİLİRSİN ALDIĞIM ALETTE KASA AÇIKLIĞI SORUNU YOK BAŞKA SORUSU OLAN OLURSA CEVAPLAYABİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.hikmet

DENİXXEX ARKADAŞIM PM ATMIŞSIN BURDAN CEVAP VERİYORUM Bİ SORUM OLURSA PM ATABİLİRSİN TEKRAR YADA MAİL ADRESİNİ PM ATABİLİRSİN ALDIĞIM ALETTE KASA AÇIKLIĞI SORUNU YOK BAŞKA SORUSU OLAN OLURSA CEVAPLAYABİLİRİM

ilgilendiğin için teşekkürler.
  • İpoddan yazıyorum süper bişey yaa xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingin

İpoddan yazıyorum süper bişey yaa xD

evet mükemmel bişey :) şuan pc başka odada teamviewer ile yazıyorum mükemmel :D

4.1 jb kurdum dahada iyi oldu şimdiye kadar 3.0 la idare ettiğime üzüldüm :)
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Psp almaktan vazgeçtim ipod touch4 alcam bende. Ygs sınavından sonra alıcam büyük ihtimal. O zamana kadar fiyatı düşer mi? Teşekkürler.
  • quote:

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Psp almaktan vazgeçtim ipod touch4 alcam bende. Ygs sınavından sonra alıcam büyük ihtimal. O zamana kadar fiyatı düşer mi? Teşekkürler.

Dragonda 15-20 lira kadar düşer. Belki daha fazla.
  • Merhaba Arkadaşlar,

http://www.vatanbilgisayar.com/tecom-gps_receiver-tecom-bluetooth-gps-receiver/productdetails.aspx?I_ID=33527

bu ürün sizce çalışırmı ipodta.. deneme şansım olsa deniyecem ama oda yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqendarym

dragonstory ile nasıl alışveriş yapabiliriz tam olarak? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PW
    Merhaba Arkadaşlar,

http://www.vatanbilgisayar.com/tecom-gps_receiver-tecom-bluetooth-gps-receiver/productdetails.aspx?I_ID=33527

bu ürün sizce çalışırmı ipodta.. deneme şansım olsa deniyecem ama oda yok :)

http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=313416
    Bu adrese bak, daha uygun fiyata bulursun.

• http://urun.gittigidiyor.com/Apple-Iphone-3g-Dock-Masaustu-Sarj-CihazI-Stand_W0QQidZZ29030107#aciklama

Merhaba,linkteki ürün cazip geldi çakma zaten ama uyumluluk durumu nedir?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 5 Kasım 2010; 23:47:43 >
  • Merhaba herkese,

iPod Touch'ın fiyatları Japonya'da nasıldır ?
  • gg den 555 tl e aldım 32 gb 3 taksitle benide ekleyebilirsin sanırım pazartesi elimde olur
  • http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Yeni-Nesil-iPod-Touch-8GB-8-GB&auction_id=427291 sizce bu ürün nasıl? kasa açıklığı çıkma şansı nedir? bir sonraki gelecek ürünleri mi beklesem . birde ilanda 1 tane fatura koymuşlar acaba fatura yollamayacaklar mı?
  • @denixex

kardeşim 10 kere cevap verdim pmden de soruyorsun. kasa açıklığı problemi sende biliyorsun ki aldığın yere kesinlikle bağlı değil dragonstory yi bekle bence. 2. partiden al 50 lira ucuza alacaksın olasılığa dökmemiz saçma olur ne çıkarsa bahtına fazla uzatma bence bu işi. dragondan al faturada veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zigot]#Mercimek

@denixex

kardeşim 10 kere cevap verdim pmden de soruyorsun. kasa açıklığı problemi sende biliyorsun ki aldığın yere kesinlikle bağlı değil dragonstory yi bekle bence. 2. partiden al 50 lira ucuza alacaksın olasılığa dökmemiz saçma olur ne çıkarsa bahtına fazla uzatma bence bu işi. dragondan al faturada veriyor.

Dragon 2. partiyi dahamı ucuza getirecek ? birde 8gb getircek mi?
  • denixex
    Sahibinden.com, Gittigidiyor.com, SanalPazar.com
    Bu siteler tabiki güvenilir, binlerce kişi kullanıyor.
    Sanırım sizde güven sorunu var.
    Site üzerinden kredi kartıyla alışını yaparsın, güvenli olur, site de komisyonunu alır.
    Zaten ürün eline ulaşınca onay veriyorsun, toplamda milyarlık alış-veriş yaptım, hiç de sorun yaşamadım.
    Herkes kullanıyor bu siteleri.
    Satıcıya yapılan yorumları okuyabilirsin falan.
    Vesaire vesaire...
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.