indirdiğim bazı uygulamalar, yüklememe rağmen görünmüyor bunun nedeni nedir ?
belki korsan olduğu içindir,emeğe saygı göstermediğin için sana küsmüştür
quote:
Orijinalden alıntı: superucer
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Arkadaşlar cihazın bataryazı bence çok güçlü çünkü; dün gece 12:15'e kadar yaklaşık 1.5 saat 1.44 GB'lık .avi bir filmi OPlayer ile izledim ve bugün eve gelinceye kadar beklemede durdu ve şarja takar takmaz ss aldım buyrun, o kadar videoya rağmen batarya aşağıdaki seviyede.
%40 şarjda 700 mb lık bi ezeli izleyemedim ben.Full şarjdan itibaren izlemişin heralde sen.%50 den sonra daha hızlı şarj gitmesi gibi bi durummu var acaba.
quote:
abi sende haklısın ama hayat şartları dedim, biraz naz yapsa da düzeldi, teşekkürler
%60 tan sonra işlemcinin yorulmasına bağlı olarak pil durumu değişiklik gösteriyor. Şarj daha hızlı gitmiyor o an size öyle gösteriyor. İşinizi bitirip bekleme moduna aldığınız zaman 5 dk sonra şarj seviyesinin arttığını görürsünüz. Son olarak bunun bir hata olduğunu düşünmeyin. Şarj düşük olduğunda pilin mA çıkış değeri normalden daha düşük olduğundan böyle birşey oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fasak
quote:
Arkadaşlar cihazın bataryazı bence çok güçlü çünkü; dün gece 12:15'e kadar yaklaşık 1.5 saat 1.44 GB'lık .avi bir filmi OPlayer ile izledim ve bugün eve gelinceye kadar beklemede durdu ve şarja takar takmaz ss aldım buyrun, o kadar videoya rağmen batarya aşağıdaki seviyede.
%40 şarjda 700 mb lık bi ezeli izleyemedim ben.Full şarjdan itibaren izlemişin heralde sen.%50 den sonra daha hızlı şarj gitmesi gibi bi durummu var acaba.
2.parti bekleyenlere kötü bir haberim var 10 günden önce gelmeyecekmiş Kaynak: dragonstory
%60 tan sonra işlemcinin yorulmasına bağlı olarak pil durumu değişiklik gösteriyor. Şarj daha hızlı gitmiyor o an size öyle gösteriyor. İşinizi bitirip bekleme moduna aldığınız zaman 5 dk sonra şarj seviyesinin arttığını görürsünüz. Son olarak bunun bir hata olduğunu düşünmeyin. Şarj düşük olduğunda pilin mA çıkış değeri normalden daha düşük olduğundan böyle birşey oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fasak
quote:
cozunurluge bak beee! yirim senin cozunurlugunu.
dragonstorynin ipodlarının hepsindemi var bu kasa açıklığı ? alanlar cevaplarsa sevinirim.
Arkadaşlar problem çıkmış kendisi öyle dedi bu sabah aradım bayramıda sayarsak 20 günü bulur gelmesi fakat ben bekleyemedim gg den 555 e aldım 12 taksit.
Arkadaşlar bana İstanbul'da gidip alabileceğim bir yer söyler misiniz? Bu akşam veya yarın almayı düşünüyorum. 32GB modelini, peşin olarak. teşekkürler
en pahalı ipodun parası kaç
Doğubanka bakabilirsin orda vardır mutlaka.
sağol(bana mı diyon anlamadım ama neyse)
quote:
Orijinalden alıntı: Kingin
Doğubanka bakabilirsin orda vardır mutlaka.
garantili nereden alabilirim fiyatlar sanırım 550 civarı pek takip edemedim. o taraf biraz uzak kaçıyor daha yakın neresi olmadı haftasonu alıcam cumartesi.
İnternetten alsan daha karlı olur gerçi anladığım kadarıyla internetten alacak durumun yok.Dragonstoryde elden veriyordu ama onuda bekleyemem dersen bilemiyeceğim.