Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirdiğim bazı uygulamalar, yüklememe rağmen görünmüyor bunun nedeni nedir ?
  • belki korsan olduğu içindir,emeğe saygı göstermediğin için sana küsmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: superucer

belki korsan olduğu içindir,emeğe saygı göstermediğin için sana küsmüştür

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Arkadaşlar cihazın bataryazı bence çok güçlü çünkü; dün gece 12:15'e kadar yaklaşık 1.5 saat 1.44 GB'lık .avi bir filmi OPlayer ile izledim ve bugün eve gelinceye kadar beklemede durdu ve şarja takar takmaz ss aldım buyrun, o kadar videoya rağmen batarya aşağıdaki seviyede.

%40 şarjda 700 mb lık bi ezeli izleyemedim ben.Full şarjdan itibaren izlemişin heralde sen.%50 den sonra daha hızlı şarj gitmesi gibi bi durummu var acaba.

• quote:

abi sende haklısın ama hayat şartları dedim, biraz naz yapsa da düzeldi, teşekkürler
  • %60 tan sonra işlemcinin yorulmasına bağlı olarak pil durumu değişiklik gösteriyor. Şarj daha hızlı gitmiyor o an size öyle gösteriyor. İşinizi bitirip bekleme moduna aldığınız zaman 5 dk sonra şarj seviyesinin arttığını görürsünüz. Son olarak bunun bir hata olduğunu düşünmeyin. Şarj düşük olduğunda pilin mA çıkış değeri normalden daha düşük olduğundan böyle birşey oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: fasak

quote:

Arkadaşlar cihazın bataryazı bence çok güçlü çünkü; dün gece 12:15'e kadar yaklaşık 1.5 saat 1.44 GB'lık .avi bir filmi OPlayer ile izledim ve bugün eve gelinceye kadar beklemede durdu ve şarja takar takmaz ss aldım buyrun, o kadar videoya rağmen batarya aşağıdaki seviyede.

%40 şarjda 700 mb lık bi ezeli izleyemedim ben.Full şarjdan itibaren izlemişin heralde sen.%50 den sonra daha hızlı şarj gitmesi gibi bi durummu var acaba.

• 2.parti bekleyenlere kötü bir haberim var 10 günden önce gelmeyecekmiş Kaynak: dragonstory
  • superucer arkadasımızı sınırsız banlamıslar. acaba banlama sebepleri neydi

(kendisi okuldan arkadaşım olur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind Evil

%60 tan sonra işlemcinin yorulmasına bağlı olarak pil durumu değişiklik gösteriyor. Şarj daha hızlı gitmiyor o an size öyle gösteriyor. İşinizi bitirip bekleme moduna aldığınız zaman 5 dk sonra şarj seviyesinin arttığını görürsünüz. Son olarak bunun bir hata olduğunu düşünmeyin. Şarj düşük olduğunda pilin mA çıkış değeri normalden daha düşük olduğundan böyle birşey oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: fasak

quote:

cozunurluge bak beee! yirim senin cozunurlugunu.

• dragonstorynin ipodlarının hepsindemi var bu kasa açıklığı ? alanlar cevaplarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar problem çıkmış kendisi öyle dedi bu sabah aradım bayramıda sayarsak 20 günü bulur gelmesi fakat ben bekleyemedim gg den 555 e aldım 12 taksit.
  • Arkadaşlar bana İstanbul'da gidip alabileceğim bir yer söyler misiniz? Bu akşam veya yarın almayı düşünüyorum. 32GB modelini, peşin olarak.
    teşekkürler
  • en pahalı ipodun parası kaç
  • Doğubanka bakabilirsin orda vardır mutlaka.
  • sağol(bana mı diyon anlamadım ama neyse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingin

Doğubanka bakabilirsin orda vardır mutlaka.

garantili nereden alabilirim fiyatlar sanırım 550 civarı pek takip edemedim. o taraf biraz uzak kaçıyor daha yakın neresi olmadı haftasonu alıcam cumartesi.
  • İnternetten alsan daha karlı olur gerçi anladığım kadarıyla internetten alacak durumun yok.Dragonstoryde elden veriyordu ama onuda bekleyemem dersen bilemiyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.