Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mooqle

Cihaz çok üstün fakat tek sorunu fabrika çıkışlı olarak sağ köşesinin soldan yüksek ve oturmamış gibi olması.Yani ekranda uğraşırken herhangi bir problem olmuyor fakat toz v.b su kaçma ihtimali var.Silikon kılıf gelene kadar böyle idare edeceğiz.Bu da Apple'ın hatalarından biri.

Normalde öyle bir sorun olmaması lazım sanırım Dragonun getirdikleri seri olarak bu hatayı taşıyor. Bunun dışında tespit ettiğiniz hata/hatalar var mı? Ölü piksel vb. olabilir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Cihaz çok üstün fakat tek sorunu fabrika çıkışlı olarak sağ köşesinin soldan yüksek ve oturmamış gibi olması.Yani ekranda uğraşırken herhangi bir problem olmuyor fakat toz v.b su kaçma ihtimali var.Silikon kılıf gelene kadar böyle idare edeceğiz.Bu da Apple'ın hatalarından biri.

Normalde öyle bir sorun olmaması lazım sanırım Dragonun getirdikleri seri olarak bu hatayı taşıyor. Bunun dışında tespit ettiğiniz hata/hatalar var mı? Ölü piksel vb. olabilir büyük ihtimalle.

Onun dışında bir hata yok fakat ben zaten Dragon'dan almadım.Daha çok görsel bir hata gibi dursada içine girebilecek bir su olayı mekanik boyutlara taşıyacağı için bu sorunu çözmek istiyorum fakat çözümünü de bulamıyorum.Önerebileceğiniz birşey var mı?..
    1 yıl garantisi var.

• arkadaslar 32 gb itouchıma kavuşmus bulunmaktayım cok mutluyummm harika ya
  • daha öncede belirttim sorunların çoğunun 8liklerde olması biraz ilginçtir.. düşündürücüdür.. daha önce farklı donanım kullanılmıştı 3.jenerasyonda, bundada işçilik kalitesi mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuuu

arkadaslar 32 gb itouchıma kavuşmus bulunmaktayım cok mutluyummm harika ya

Burdan anlayabiliriz mesela,sizin iPod touch'ınızın ekranının sağında tam olarak oturmamışlık var mı?..
    Yani sol ekranla sağ ekran eşit bir şekilde oturmuş durumda mı?..
  • ve de şunu da test etmek lazım? ekrana aşırı bir baskı uygulayınca renkler birbirine giriyormu?
    ablamın 8likde olan benim64lükde olmayan diğer bir durum
    ve kenardan aşırı sızma varken, ki ablam 2 kere değiştirdi abddeyken, en az sızmalı olan son elindekiydi, bende olmaması..

sizde de vardır belki denemek lazım, wifi açıkken video çektiğinizde tık tık sesler gelir arkadan. clicking problem "http://discussions.info.apple.com/thread.jspa?threadID=2581270&tstart=0" bende var olan bişi wifi açıkken
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

ve de şunu da test etmek lazım? ekrana aşırı bir baskı uygulayınca renkler birbirine giriyormu?
    ve kenardan aşırı sızma varken, ki ablam 2 kere değiştirdi abddeyken, en az sızmalı olan son elindekiydi, bende olmaması..

sizde de vardır belki denemek lazım, wifi açıkken video çektiğinizde tık tık sesler gelir arkadan. clicking problem "http://discussions.info.apple.com/thread.jspa?threadID=2581270&tstart=0" bende var olan bişi wifi açıkken

Ekranı mı değiştirdi yoksa ürünü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 23 Ekim 2010; 19:19:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuuu

arkadaslar 32 gb itouchıma kavuşmus bulunmaktayım cok mutluyummm harika ya

Burdan anlayabiliriz mesela,sizin iPod touch'ınızın ekranının sağında tam olarak oturmamışlık var mı?..
    Yani sol ekranla sağ ekran eşit bir şekilde oturmuş durumda mı?..

yani bilmiyorum bu sorun oluştururmu ama sol alt köşe biraz daha açık gibi görünüyo ama bunu farketmek gercekten güç tebrike derim sizi :D bnm gözüm şuan bişi görmüyo hocam ya

• çizilcek die korkumdan peceteden yatak yaptım onun üzerine koydum :D
  • quote:

quote:

ve de şunu da test etmek lazım? ekrana aşırı bir baskı uygulayınca renkler birbirine giriyormu?

Kasa açıklığında ürün değişir bu durum Türkiye'de de geçerlidir. Garantiliyse servise verebilirsin değişim olur.

• Dragonstory hala iletişim bilgilerinizi bekliyorum hesap ve telefon numaranız.bi aksilik çıkmazsa para pazartesi günü hesabınıza aktarılacak fakat numaraları bilmiyorum
  • ürün değişimi, zaten kasayla ilgili bi durum. evt heryerde geçerli olan bir şey. orda anında burda biraz daha uzun ama uygulanan bir şey.
  • quote:

quote:

quote:

Kasa açıklığında ürün değişir bu durum Türkiye'de de geçerlidir. Garantiliyse servise verebilirsin değişim olur.

Teşekkür ederim.Zaten ürün 2 gün önce geldi ve garanti süresi 1 yıl devam ediyor yani,Bilkom'a mail atıp,Pazartesi günü de bir telefon açıp bu sorunu halletmeyi düşünüyorum.

• Evet arkadaşlar benimde 32gb ım geldi. Valla benim görebildiğim kadarıyla kasa açıklığı yok bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

Dragonstory hala iletişim bilgilerinizi bekliyorum hesap ve telefon numaranız.bi aksilik çıkmazsa para pazartesi günü hesabınıza aktarılacak fakat numaraları bilmiyorum

Eğer 32 GB alacaksanız elinde kalmadı bir sonraki parti 15 gün sonra gelecek. 8 GB sanırım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayks

Evet arkadaşlar benimde 32gb ım geldi. Valla benim görebildiğim kadarıyla kasa açıklığı yok bende

hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Evet arkadaşlar benimde 32gb ım geldi. Valla benim görebildiğim kadarıyla kasa açıklığı yok bende

hayırlı olsun

Sağolun. Pek fazla inceleme fırsatım olmadı daha. İlk şarj için herhangi bir zorunluluk var mı? Kaç saat olmalı?
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Sağolun. Pek fazla inceleme fırsatım olmadı daha. İlk şarj için herhangi bir zorunluluk var mı? Kaç saat olmalı?

Farketmez istediğiniz kadar doldurun.

• quote:

quote:

Dragonstory hala iletişim bilgilerinizi bekliyorum hesap ve telefon numaranız.bi aksilik çıkmazsa para pazartesi günü hesabınıza aktarılacak fakat numaraları bilmiyorum

Eğer 32 GB alacaksanız elinde kalmadı bir sonraki parti 15 gün sonra gelecek. 8 GB sanırım var.

Bilkom'a konu ile ilgili mail'i attım.Faturası mevcut,Apple Store'dan alındığına dair.Sorun da malum zaten.Direk ürün değişimi yapılır değil mi?..
  • quote:

quote:

quote:

Bilkom'a konu ile ilgili mail'i attım.Faturası mevcut,Apple Store'dan alındığına dair.Sorun da malum zaten.Direk ürün değişimi yapılır değil mi?..

Çok önceki sayfalarda bu konu ile ilgili atmış olduğum e-posta ve cevabı vardı. Kasa açıklığında değişim olduğu yazıyordu. Hele ki fatura tarihi 1 aydan azsa servise girdiği için değişim yapmaları gerekir zaten(fatura yurt dışı olunca şart geçerlimidir tam olarak bilmiyorum).

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.