Şimdi Ara

4 model arasında kaldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam evime çamaşır makinası alacağım ama 4 model arasında kaldım

SIEMENS WM12T440TR 7 kg 1200 Devir A+++ 1300tl
    SIEMENS WM10Q461TR ÇAMAŞIR MAKİNESİ 1250tl
    SIEMENS WM10Q36XTR CAMASIR MAKINESI 1250tl
    Siemens WM10K200TR A+++ 7 KG 1000 Dev 1150tl

merak ettiğim konu hangisi fırçalı motor hangisi değil siemens in resmi sitesinde bile bulamadığım modeller var
    sitede gezindim biraz önce çok kafam karıştı açıkçası maximum çıkabileceğim rakam 1300..

motor ve kazan tipi konusunu çok anlamadım ama okuduğum kadarıyla bunları buldum yardımlarınız bekliyorum Teşekkürler şimdiden.

• emrahozdagli E kullanıcısına yanıt
    İçlerinden sadece wm12t440tr fırçasız motora sahiptir. Türkiye üretimidir. Fiyatı da iyi. Biraz daha araştırırsanız daha uygun bulabilirsiniz.

Diğer 3 model de wm12t440tr ile neredeyse aynı kalitededir. Ama fırçalı motora sahipler. Klasik çamaşır makinesi sesi çıkarır ama çok abartılı değil. Yine de fırçasız motor kullanım konforu açısından çok önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 28 Kasım 2014; 9:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIEMENS WM10Q461TR ÇAMAŞIR MAKİNES bu modelde karar kılmıştım ama şimdi siz diyince fırçasız motor gene karar değişti kafalar karıştı hiçbiryerde de yorumunu bulamıyorum bu ürünün 1 hafta sonra düşünüyorum almayı biraz daha bekleyim en iyisi çok teşekkürler
  • emrahozdagli E kullanıcısına yanıt
    Wm10q461 de fena sayılmaz. Wm12t440 ile devir, kontrol paneli ve motor farkı var. Kasa ve kazan yapıları aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 29 Kasım 2014; 10:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.