Şimdi Ara

4 kameralı Samsung Galaxy A9 detaylı analiz ve ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    4100 tl çok pahalı

    ideali 3000 tl.
    sd 845 li mi8 3000 tl bunu almak saçmalık
  • Ülkede garibanım diyenlerden uzak duracaksın, gariban olan zaten kendini belli eder fakat garibanım diye geçinenleri hepimiz etrafımızda görüyoruz. Kaldıki gariban bir toplum fakat nedense boş taksi yok yollarda, herkesin elinde kafadan 4k - 5k arası telefonlar, yeme-içmeye değinmiyorum bile. :)

    Telefona gelecek olursam; Note8 ile şuanlık mutluyum. 1 Ocak'da Note8'i alalı 1 sene olacak ve Note 8'i 2020 Ocak ayında değiştireceğim. (7-8 ay arası telefon değiştiren bir kullanıcıydım)

  • TITAN kullanıcısına yanıt
    ona bakarsan ben de s9 plusı 3570 liraya aldım mi8 almak saçmalık?

    tepe modelinin kutusuna kulaklık koymaya bile üşenen markaya 3000 lira vereceğimi 500 daha veririm bilindik resmi türkiye garantisi olan 4k 60fps video çekebilen ve birçok daha fazla özelliği olan bir ürün alırım.

    Artık şu çinli üreticilerle samsung apple gibi markaları birebir karşılaştirmayı bırakın derim.

    Xiaomi eskisi kadar al benili bir marka değil fiyatlarına zam yaptı.Eski telefonlarını hatırlıyorum şahane fiyatlara alıyorduk.

    Xiaomi önce gelsin resmi olarak türkiyede bulunsun sonra konuşuruz.Umarım evefone resmi olarak getirdi demezsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 23 Aralık 2018; 20:53:17 >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ben 7 demiyorum 8.1 olan 6.1 oln cihazla turkiyede satmiyor anlatabildimmi o yuzden nokia eskisi gibi degil samsung daha mantikli turkiyede sorsan samsung marka bilirler sizin gibi bizim gibi insanlar artik bilmiyor ne alip almiyacagini

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olmadıktan sonra güncellense ne yazar dedin. Şu videodan sonra ne diyeceksin merak ediyorum. Bu telefon 710 çipsetli ve çatır çatır Fortnite da PUBG de oynatıyor. Fortnite ve PUBG oynatan çipset her türlü oyunu oynatır.

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bu videoyu senden önce gördüm. Oynayan kişi 20v20 girmiş, br moduna girsin eğik evlere atlasın fps drop çok fazla olacaktır. Çünkü snapdragon 835 de bile fps drop oluyor. Zaten orta ayarda az kişili mapta oynamasına rağmen yer yer donmalar oldu. Snapdragon 835 al keyfine bak 710 tam anlamıyla yetmiyor fortnite a. Karşına belkide iphone xs ten 60 fps oynayan adam gelecek. Pubg yi benim 6s bile en yüksekte oynatıyor, snapdragon 660 hd settings de pubg yi oynatıyor yani pubg pek donanım istemiyor.



    Android 10 alacak snapdragon 710 yerine android 9 da kalacal snapdragon 835 li telefonu tercih ederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Aralık 2018; 21:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortnite haricinde örnek verebileceğin başka bir oyun var mı? Fortnite’ın üzerine 710’un kaldırmadığı 3 oyun daha sayabilir misin? Eğer açamadığı 4 veya üzeri oyun varsa oyun çipseti olmadığına katılırım. Ama donanım yok demek doğru bir söylem değil. Telefonlar oyun oynamaktan ibaret değildir ve oyunlar tek kıstas noktası olamazlar. Sen diyorsun ki GTX1080 harici çöp. Donanım yok. 1050 1060 traştan ekran kartı 4K çözünürlükte oyun oynatamıyorlar demekle tamamen aynı kafa. Güncel olmak güvenlik risklerini de azaltır. Güncellenmeyen telefon güvenlik riski taşıyan telefondur açık ve net. Ki bu oyundan çok daha mühim bir mevzu. Girdiğin bir internet sitesinin kodlarının içindeki bir virüs bile telefonunda bir açık bulup başına olmadık işler açabilir. O zaman seni 835 kurtarmayacak. Güvenlik açıkları kapatılmış güncel bir cihazın kıymetini de ancak o noktada görürsün. Varsın Fortnite oynamasın en azından güvende olduğunu bilirsin. Telefondan oyun oynamak zaten zevksiz bir şey. GTX1060 ile FHD full grafiklerde aldığım zevki hiçbir telefon veremiyor. Onu geçtim CoD gibi oyunlarda telefondan oynamak zaten çok zevksiz. Bir kere nişan almada farenin verdiği rahatlığı vermekten çok uzaklar. Adamı görür görmez nişan alıp çatttt diye headshot yapıştırmanın keyfi bambaşkadır. :) Telefonda bu rahatlık ve kombinasyon maalesef yok. Dolayısıyla oyun zevki denen şey de yok.



    S8’de ABD Çin dışında 835 yok. S8’e o kadar para vermektense şu an f/p kralı olan Nokia 8’i alırım daha iyi. Üstelik Pie güncellemesini de aldı. Pie güncellemesini daha S9 serisi bile almamışken S8’e artık kimbilir ne zaman gelir. Güncellikse güncellik donanımsa donanım. Hepsi eksiksiz. Xiaomi de eski f/p kralı olan Xiaomi değil. Cihazlarının fiyatları ortada. Kutu içerisine kulaklık bile koymayan bir firma. Kulaklık koyma malzemeden kıs. Poco denen telefon tam bir rezalet. İşlemci haricinde her şeyiyle çöp. Ekranından tut malzeme kalitesine kutu içeriğine kadar her şey kısılmış. Öyle olduktan sonra Samsung da Nokia da ucuza satar. Kutu içerisinde kulaklık dahi koymayan bir firmanın telefonunu almaktansa yukarıdaki birinin dediği gibi 500 daha fazla verir adam gibi telefon alırım. V30’un mesela yüksek kaliteli ses çıkışının yanında LG’nin kutu içerisine eklediği kulaklıklar da çok kaliteliler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4100 tl ye cillop gibi S9+ alırsın, olmadı S9, oda olmadı Meizu 16th Plus alırsın. İşlevsellik isteyen bu iki cihaza baksın bu fiyata. Her iki modelinde ses üzerine rakibi yok android camiasında.

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Fortnite nin böyle iyi donanı istemesinin sebebi pc deki oyunun aynısı olması. Pc deki hesabını mobilden geliştirebiliyorsun ama pubg öyle değil. Günceleme tabikide önemli ama 3 yıl güncelleme veren yok. Nokia, Xiaomi, Lg, Meizu vb bunlar alınacak markalar değil. Samsung, Huawei ve Apple harici marka almak parayı çöpe atmaktır. Güncelleme konusunda Apple rakipsiz ama x veya xr altı almaya değmez onlarında fiyatları ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei gibi bir Çinliyi asla almam. Sürekli güncelleme alan telefonu almak mı çöpe atmak? Huawei ve Samsung’un giriş ve orta seviyedeki cihazlarına nasıl muamele ettikleri ortada. Hatta daha ileri giderek şunu söylüyorum. Giriş ve orta seviyede Nokia dışında cihaz almak parayı çöpe atmaktır. Samsung ve Huawei amirallerine bile yarım sene sonra güncellemeyi anca veriyor. Bu markaların giriş seviyeleri kaderine terkediliyor. Bu telefona bakalım. Bu telefondan önce Pie çıkmıştı zaten. Hatta bundan önce çıkan Note 9’u 8.1 sürümüyle çıkarıp bu telefonu 8.0 ile çıkarmak tüketiciyi aptal yerine koymaktır. Kasıtlı olarak yeni sürümle çıkarmıyor. Asıl güncelleme vermeyen ve eski sürümle cihaz çıkaran firmanın telefonunu almak parayı çöpe atmaktır. 5000 lira ver ama üretici seni insan yerine bile koymayıp güncelleme vermeye üşensin. Bilemiyorum Altan bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Nokia ne ya önce ülkemize telefon getirsin garantisini servisini geliştirsin. 7 plus aylar sonra geldi, 7.1 gibi cihazları hiç getirmedi, siroccoyu getirmedi. Gidip bunlardan telefon mu alacakmışım? İstediği kadar güncelleme versin en iyi donanımı koysun gidip nokia almam. Samsung a7 a9 u getirdi her yerde bulabiliyorsun. İşte samsung bu yüzden alınır. Huawei de öyle operatörden tut bütün mağazalarda bulabiliyorsun üstelik servisi garantiside iyi.



    Sen yazılımla kafayı bozmuş nokia fanısın. O yüzden bu tartışmayı uzatmanın anlamı yok. Çok yazılım istiyorsan iphone alırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Aralık 2018; 10:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığım onca şeye cevap veremeyip gelip de ben bu cihazı her yerde bulabiliyorum demek dam üstünde saksağan durumundan hallice. Ben o kadar salak değilim kusura bakma. Beni salak yerine koyan bir üreticinin telefonunu almam. Fanmış hadi ordan seni adam yerine koyup da laf anlatmaya çalışanda kabahat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Aralık 2018; 10:37:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Yazdığım onca şeye cevap veremeyip gelip de ben bu cihazı her yerde bulabiliyorum demek dam üstünde saksağan durumundan hallice. Ben o kadar salak değilim kusura bakma. Beni salak yerine koyan bir üreticinin telefonunu almam. Fanmış hadi ordan seni adam yerine koyup da laf anlatmaya çalışanda kabahat.
    Senin yazdığın her şeye cevap verebilirim ama anlamayacaksın çünkü nokia fanısın. Nokia, Türkiye'ye değer verseydi tüm telefonlarını getirip her yerde satıp iyi servis desteği sunsaydı alınabilirdi. Meizu dan farksız nokia. Meizu nasıl 20-30 tane meizu 16 getirip sattı şimdi haftalardır telefon stokta yok. Telefona bir şey olsa uğraş dur. Nokia Türkiye'de bundan farklı değil. Hani nerede 8.1? Türkiye'ye ne zaman gelecek? Gerçi getirsede satmaz 400 euroluk cihaz LTE-A (2CA) Cat6 300/50 Mbps nedir? S8 e bakalım LTE-A (5CA) Cat16 1024/150 Mbps. Sen şimdi daha fazla anteni ve modem hızını güncellemeyle al bakalım alabiliyon mu ıp68 i al bakalım güncellemeyle

    Sonuç olarak güncelleme desteği kötü olsada donanımı, bulunabilirlik, servis ağı gibi durumlardan ötürü Huawei, Samsung ve Apple harici telefon alınmaz. Senin nokian, 7 plustaki gibi lppdr4 ram koyup ddr4x koymayan nokian türkiye yi sallamıyor haberin olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Aralık 2018; 10:50:23 >




  • Türkiye’deki internet uçuyor zaten. Bırak 4G’yi hâlâ 2G’nin zorlukla çektiği yerler var. Orada S8 kullanan sörf yapsın artık. Yıllarca Turkcell kullandım Turkcell’in bile çuvalladığı rezil hızlarda zorlukla çektiği yerleri gördüm. Şimdi TT kullanıyorum daha da beter. Cat16 ile uçarsın artık oralarda.



    [simage]https://store.donanimhaber.com/38/7d/9f/387d9f6db0261697cf600c19f68a2bac.gif

    [/simage]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemeyi izlerken mesut abi kamera için''Orta üst modeller ile kıyaslanabilir.'' dedi. Çekilen foto örneklerine bakınca haklı olduğunu görüyoruz zaten.Dört kamera diyence bi beklenti oluşuyor açıkçası. Şimdi Samsung'a sormak lazım bu modeli ne demeye çıkardın birader diye. Dört kamera dördüde birbirinden tırt kamera.

  • :(

  • Fotoğraf kalitesi oldukça kötü, net bir foto için epey uğraşmak gerekiyor. Renkler cansız. Lenslerin oldugu köşeye arkadan parmağınızla tık tık yaptığınızda veya telefonu elinizden yumuşak bir yere koyarken lens bölgesinde bir sallanma sesi bir şıkırtı geliyor, sanki içinde bir parça kopmuş da onun sallanma sesi gibi. Tüm bu nedenlerden dolayı netten aldığım cihazı hemen ilk gün iade ettim. 4 lensten bu tür bir sesin gelmesi belki teknik açıdan normal olabilir ama cok sinir bozucu...Daha sonra MM'ta denediğim 3 adet A9'da da aynı seslerin olduğunu farkettim, bu durum tüm A9 2018 lerde var demek ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 1 Ocak 2019; 15:44:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşilbarış kullanıcısına yanıt
    alıyorum paramla seni ezeyim

  • cidden çöp.. gm nin ilk dönemlerde ki cazibesi kalmadı malesef.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.