Şimdi Ara

4 günlüğüne şehir dışındaydım, eve döndüğümde bilgisayarım açılmayı reddetmeye başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hayatımda daha önce görmediğim saçma bir sorun ile karşı karşıyayım.

Sorun basit olarak şöyle: Güç kaynağı vs. Takılı olmasına ve açık olmasına rağmen bilgisayarım açılmıyor, fan bile çevirmiyor, hiçbir şey olmuyor. Sorun bir gece annem ben uyurken bilgisayarımı kablosunu çekerek kapattığında başladı. Sabah kalktığımda kablosunu takıp açmak istedim ama açılmadı, birkaç dakikalık düşünmenin ardından bilgisayarın kasasını açıp power sw pinlerini açıp tornavida aracılığıyla açmaya çalıştım ve açıldı. Power tuşunun bozulduğunu düşünüp reset tuşunu power sw pinine bağlamaya karar verdim. Bir de ne göreyim, pinleri taktıktan sonra tuşlar tam tersine dönmüş(henüz yerlerini değiştirmemiştim, resmen yerleri kendi kendilerine değişmiş) çok şaşırdım. Herneyse sonra pinleri değiştirdim ve her şey düzelmişti, ya da ben öyle sandım. Yaklaşık 3 gün sonra bayram için memlekete gitmek için evden çıkıyordum bilgisayarın de kablosunu çıkardım sıkıntı çıkmasın diye. Yaklaşık 1 saat önce eve geldim kabloyu takıp açmak istedim bilgisayar açılmıyor 🥲. Bu sefer tornavida ile bile açamadım kablo değişmeyi vs denedim olmuyor arkadaşlar. Anakartın üstünde turuncu led(güç alıyor ve standby durumunda demek) yanıyor ama hiçbir şey değişmiyor bilgisayar açılmıyor. Lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.