Şimdi Ara

+4 Geniş kılıç mı +4 örümcek mızrak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar metin2 başladımda şuan +4 örümcek mızrağı ve +4 geniş kılıç var. Atack olarak örümcek daha iyi ama genişte seri bi kaç kişi sordum yarızı örümcek mızrağı yarısı geniş diyo. Sizce hangisi iyi savaşçıyım bu arada.

Server Constantine sarı bayrakdayım başka varsa takılalım beraber lvl 15

• sormaya bile gerek yok aslında ws atarken geniş kılıcı kasılırken örümcek mızrağını kullancan
  • Biri zihinselin takabileceği silah diğeri bedenselin bundan basit ne varki
  • @ViCToR

Yeni başladım hangisi bedensele iyi gider falan anlamam.

En iyisi şöle yapmak 20 olunca öm yi +5 e denicem geçmezse geniş i takarım.
  • Bedenselsen kılıç takacaksın çünkü atak oyunuyosun seri olmalısın(geniş kılıç)
    Zihinselsen uzun kılıç takacaksın çünkü skill oynuyosun ve skillerinle daha çok vurabilmek için taktığın itemin atağı yüksek olması lazım(örümcek mızrağı)

• Şuan 27 oldum üstüm hpesi +5 takılar +3 elimde +7 geniş var.

600k nakit var ve madalyon bk falan para etcek şeyler var süper sardı bu oyun beni

Sadece görevleri yaparken çok zorlanıyorum canavarların yerlerini bilmiyorum 28 olmak üzereyim ama hala 21 görevindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghetto Bird -- 6 Temmuz 2009; 21:23:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

Şuan 27 oldum üstüm hpesi +5 takılar +3 elimde +7 geniş var.

600k nakit var ve madalyon bk falan para etcek şeyler var süper sardı bu oyun beni

Sadece görevleri yaparken çok zorlanıyorum canavarların yerlerini bilmiyorum 28 olmak üzereyim ama hala 21 görevindeyim

80 Level olan ve daha 1. görevi bile yapmamış olan adamlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende görevleri yapamıyorum

+6 örümcek mızrağı

bu arada imzam yasakmış ama bu imzayı 2 aydan beri kullanıyorum :) şimdi yasakladılar ve imzamı çalanları biliyorum

• Görevler tam gıcık ya. Bende 30 lvl ım 24.görevdeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.