Şimdi Ara

4 Gb RAM 2 Gb gözüküyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
26.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

quote:

Orijinalden alıntı: furillajooy

quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

quote:

Orijinalden alıntı: layfot2

SLM bende 4 gb ram var ama 2 gb olarak gözüküo win7 32 bit kullanıom lütfen yardım edin

64 bit bir işletim sistemi kurmanız gerekmektedir.

Alakası yok kardeş 4gb rami 3.75gb olarak okur 32bit işletim sistemi adamınkini 2gb okuyor bak sendede donanımsal bi hata vardır bişeyi okumuyodur her şeyi sök yeniden temizle yuvaları felan öyle dene yukardaki arkadaş yapmış ve düzelmiş.

Farkındaysan o yukarıdaki arkadaş benim zaten

he iyimiş dikkat etmedim pardon :D

• ama nasıl ramımı söküp takcam
  • rami söküp tekrar takınca olmazsa ekran kartın tümleşikse ondanda olur
  • Arkadaşlar merhaba, elimde hp 650 model laptop var. windows 8 kurulu olan pcye windows 7 32 bit kurmuşlar ve ram 4gb iken 900 mb görüyor. sp1 güncelleme yaptım olmadı diğer her şeyi denedim olmadı. performans izleyiciyi açtığımda gördüm sonuç bu. ekran kartı bütünleşik acaba o mu kullanıyor. windows 8 kurmayı mı denesem acaba?
     4 Gb RAM 2 Gb gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slice2d -- 27 Nisan 2013; 21:43:40 >
  • Ekran kartın paylaşımlıysa olabilir.
  • Bu kadar ram miktarını kullanması mantıklı gelmiyor. başka şeyler deneyeceğim olmazsa windows 8 denerim artık. detayları paylaşırım.
  • Ram'i çıkar tak yapmayı deneyin belki olur
  • Merhabalar buna benzer bir problemde ben yaşıyorum,
    Anakartımın modeli p7h55_m
    işletim sistemi w7 ulimate 64bit
    2 adet 4gb 1333mhz ram taktım ama pc daha ilk anakart logosunun gelir gelmez kapanıyor. Eski 2gb rami takarak bios ayarlarından "Memory Remap Feature" seçeneğini Disabled yaptığım zaman pc açılıyor fakat bu seferde kullanıbilir ram miktarını 3.49 gb görüyor.
    Sorun nedir acaba yardımcı olabilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @narki -- 26 Kasım 2014; 0:01:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba DH üyeleri bir konuda sıkıntı yaşamaktayım yardımınıza ihtiyacım var

Lenovo G50-80 i3 4 gb ramlı notebook aldım ve bunun ramını 8 gb yapıcaktım elimde 1 adet 4 gb ddr 3 ram var eski notebookun içinden aldım bu ramı taktığımdan herhangibi bir tepki vermiyor pc 4olarak görüyor CPU-Z programından bakıyorum 8 gb olarak görüyor ama sistem özelliklerinde 4 gb olarak görüyor bunun sebebi ne olabilir her 2 ram de PCS.1200 (800 MHZ)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.