hadi yaaaa.....ne zaman 4 gb oldu benm haberim filan yok?!.....
oy oy oy...ne güzel ne güzel...olsun tabii 4 gb.....ne güzel yaw....
şu 4GB marta alsınlar yaaaa
ayvayı yedin galba bana hep 30 gelceene 40-50 arası geliyo bende anlamış deilim ne indirdigimi ama ...
quote:
Orjinalden alıntı: murathanipod
Guzel guzel aciklayacak arkadas var mi bu forumda...
şu anda limit hala 3 gb yani mart ayı faturasında 3 gb ı aştıysa ekstra ödeyecek, nisan ayında yeni tarifeler başlıycak
3 gb 4 gb a çıkacak 6 gb limitli 39 ytl ye inecek 9 gb limitli 49 ytl ye inecek
ama bu ay değil
o aman şiir yazalım
olmadı limit 4 GB bu ay
vay anam vayyyy
tt net olanlar hiç sevinmesin onların kotaları sadece 4gb oluyor ücret aynı kalıyor sadece koçnet-superonline-smileadsl olanlar yani ISS lerin ücretleri ucuzlayacak
Sana ekmek ayvasını tavsiye ediyorum. Tadı çok güzeldir. Lezzetlidir. Diğerlerine benzemez.
Bende geçtim kotayı. Kaç GB olduğuna da bakmadım. Hala da bakmayacam. Ay sonunda bakarım. Sonra da peder beyin üstüne yıkarım. Sen geçtin. Sürekli internetten radyo dinliyon, dosya indiriyon diye yırtarım ben.
tt net olanlar hiç sevinmesin onların kotaları sadece 4gb oluyor ücret aynı kalıyor sadece koçnet-superonline-smileadsl olanlar yani ISS lerin ücretleri ucuzlayacak
ciddimisin ya kaynak varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
Sana ekmek ayvasını tavsiye ediyorum. Tadı çok güzeldir. Lezzetlidir. Diğerlerine benzemez.
Bende geçtim kotayı. Kaç GB olduğuna da bakmadım. Hala da bakmayacam. Ay sonunda bakarım. Sonra da peder beyin üstüne yıkarım. Sen geçtin. Sürekli internetten radyo dinliyon, dosya indiriyon diye yırtarım ben.
Türk Telekom, Türkiye’de ADSL tarifelerinde yaptığı yeni düzenlemelerle toptan ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 55’e varan indirimler yaparak, internet servis sağlayıcılarının (ISS) müşterilerine daha uygun fiyatlarla hizmet vermesine olanak tanıyacak.
1 Nisan 2007 tarihinde devreye girecek toptan tarife düzenlemeleri aşağıdaki değişiklikleri içeriyor:
· Yeni müşteriler için bağlantı ücretinde %51 indirim
· Veri akış erişimi tarifelerinde %55’e varan indirimler
Türk Telekom, Türkiye’de ADSL tarifelerinde yaptığı yeni düzenlemelerle toptan ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 55’e varan indirimler yaparak, internet servis sağlayıcılarının (ISS) müşterilerine daha uygun fiyatlarla hizmet vermesine olanak tanıyacak.
1 Nisan 2007 tarihinde devreye girecek toptan tarife düzenlemeleri aşağıdaki değişiklikleri içeriyor:
· Yeni müşteriler için bağlantı ücretinde %51 indirim
· Veri akış erişimi tarifelerinde %55’e varan indirimler
ben superonline kullanıyorum ama bize de indirim yapacaklarını zannetmiyorum...
o da bir şey mi ya ben 3 gb sınırlı kullanıyorum bu ay tarife değiştirmek için dilekçe verdim 24 saat içinde oluyor die hemen asıldım kotaya
5 gb yaptım sonra dediler ki tarife bir dahaki ay geçerli
iyi ki de öle oldu çünkü indirimli tarife bir dahaki ay geçerliymiş
4gb nisan ayında başlıyor yani 1 nisandan itibaren kullanıcağın internet 4gb tarifesi üzerinden hesaplanacak. buda bunu gösteriyor ayvayı yedin.
Bizim de 1,7 olmuş. 2 kişi kullanıyoruz İdare eder işte
Sana da afiyet olsun
quote:
Orjinalden alıntı: >OnuR<
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
az değilsin
Napalım hacım. Adamcağız kendisi istiyo şunu indir falan diye bende indiriyom. Ama onun istemediği şeyleride indiriyorum. Bu ayda öle yapacam. Sen yaptın, o dosyaları indirdin o yüzden geldi diyecem. Yerse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme