Şimdi Ara

4 GB MEMORY STICK PRO DUO+ADAPTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime daha önceleri baya gelen ve arkadaş çevremce kapış kapış giden şu anda da elimde 2 adet kalan 4GB Sony Memory Stick Pro Duo orijinallerinden mevcut.

Her türlü ürünümün arkasındayım...Google'dan bu ürünün orijinal olup olmadığınn nasıl anlaşılacağına dair binbir türlü bilgi var.Kanıt olarak resim koymayı isterdim ama öle bi imkana şu an sahip değilim.

Ben Ankaradayım ve elden satışım ankara içi kabul diğer illere kargo alıcıya ait olmakla beraber, önce tutarı hesabımda görüp sonra kargoyu çıkarım.

msn:
    bazaaran@msn.com

Fiyatım:75 YTL (İndirdim)
    Yanında adaptörü ile gönderilecek ve kutusu yoktur...
    Pazarlık ve takas mümkün

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
    casberg(p 990 sattım-i 550 aldım)-competition-cepciniz83(İpad1 32 gb aldım)sunbreed(2600 aldım)-eagle66-romantik83(9110 aldım)-dirtect(seiko saat aldım)-madd_maxx82(ps3 gt5 oyun sattım)-okayal(ps3 heavenly sword-viking-fifa 08 aldım)Necoinside(Mavi lcd aldım)hobbs(n79 sattım)y.alper(Anycool t808 aldım)ilter88(nokia 6233 aldım)atakandurden(Casio PRG-40 Saat Aldım)Secateurs(Ps3 Eye Aldım)SİBGATULLAH(HTC TYTN 2 Aldım)prest (Ps3 DJ Hero Aldım)coldfire(HTC P3300 Aldım)alia58(E90 Aldım)fatih_18_18_18(İpod 3g 64gb-İphone 4 16gb aldım)sertay_a(Vodem aldım)Endorphene(TOSHIBA SATELLITE PRO S500-118 aldım)oguzaslan666(GH Warriors Of Rock Aldım) sariduru(GH Band Hero-Gta5 Aldım)feckless(İphone 3gs 16 gb Aldım)serdar1978(Matrix Trilogy Blu-Ray aldım)u.s.b.3(SONY VAIO VPCSB4S9E Aldım)competition(Brezilya Forması Aldım)cenko1905(pop-up flash diffüser Aldım)Brnk(Casio G-7900-3DR G-Shock Aldım)StubB(Sandisk 64 Gb microsd Aldım)archieduke(İphone6 Plus64gb Gold+İpad Air 128gb wifi-cellular alındı)
  • pm cvplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.