Şimdi Ara

4 GB İNTERNET PAKETİ İLE NELER YAPILABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ŞİMDİ BEN JAVA MATRİSK CANLI BORSA SEANS İZLEME PLATFORMUNU AÇIYORUM VE DE SİTELERE GİRİYORUM ACABA GÜNLÜK NE KADAR MB HARCAR

MÜZİK DİNLEME + DOSYA İNDİRME + VİDEO İZLEME OLMADAN AŞAĞI YUKARI 1 AYDA 4 GB YETER Mİ

• şimdi EVDE sınırsız internetim var vınn almayı düşünüyorum

şimdi evdeyim

full müzik açık
    canlı borsa açık
    film izliyorum
    videolar izliyorum

9 günde 7,40 gb kullanmışım

yazlığa gidecem vınn almayı düşünüyorum 4 gb yetermi diye ondan soruyorum arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim

günde 10 saat siteleri girip çıkmak için birde canlı borsayı izlemek için java matriks kullanıyorum
    örnek günde evde iken youtubden günde en az 5 saat mzüik dinliyorum 1 saatte video izlediğim halde 9 günde 7,40 gb internet kota kullanmışım
  • izlediğim günde 8 saat java matriks canlı borsa

4 GB İNTERNET PAKETİ İLE NELER YAPILABİLİR
  • İnternette pasif (youtube film siteleri fps oyun torrent) yapmıyorsan rahat yeter ben hepsini yapıyorum 20-30 fb kullanım var... tabi vds de (torrent+pvp) kullandığım buna dahil değil bence yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

İnternette pasif (youtube film siteleri fps oyun torrent) yapmıyorsan rahat yeter ben hepsini yapıyorum 20-30 fb kullanım var... tabi vds de (torrent+pvp) kullandığım buna dahil değil bence yeter

yeni alayı düşünüyorum sadece internet sitelerine girip bakıp çıkacağım örnek işbankası mynet google + birde canlı borsa izleyeceğim bu kadar film youtube müzik olamayacak

birde hangi si iyi vodafone vodem mı türkcell vın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

İnternette pasif (youtube film siteleri fps oyun torrent) yapmıyorsan rahat yeter ben hepsini yapıyorum 20-30 fb kullanım var... tabi vds de (torrent+pvp) kullandığım buna dahil değil bence yeter

yeni alayı düşünüyorum sadece internet sitelerine girip bakıp çıkacağım örnek işbankası mynet google + birde canlı borsa izleyeceğim bu kadar film youtube müzik olamayacak

Bence yeterli , avea kullanıyorum ev içinde az çekse bile iyi çekim gücü olarak turkcell daha iyi denilmekte ne kadar doğrudur bilemem...

• quote:

S.A ARKADAŞLAR SİZLERE Bİ SORUM OLACAK

ŞİMDİ BEN JAVA MATRİSK CANLI BORSA SEANS İZLEME PLATFORMUNU AÇIYORUM VE DE SİTELERE GİRİYORUM ACABA GÜNLÜK NE KADAR MB HARCAR

MÜZİK DİNLEME + DOSYA İNDİRME + VİDEO İZLEME OLMADAN AŞAĞI YUKARI 1 AYDA 4 GB YETER Mİ

4gb aşımsız paketim var. edge ile webde gezme, program indirme ve bir-iki video izleme(hızdan dolayı) derken 4gb 20-23 gün anca yetiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 GB veya üstü mobil internet
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ipadimde Turkcell in aylık 4 gb paketini kullanıyorum,
    1 ay rahat yetiyor,ben arada bir radyo,tv,youtube kullanıyorum,
    Bence sizin bahsettiğiniz kullanımda 4 gb yeter,
    Bi ihtimal biterse,ek 1 gb paketi de alabilirsiniz,
    Turkcell vınn kalitelidir,tavsiye ederim,diğerleri o hız ve kaliteyi sunamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bence yeterli , avea kullanıyorum ev içinde az çekse bile iyi çekim gücü olarak turkcell daha iyi denilmekte ne kadar doğrudur bilemem...

vodafone daha fazla çekim alanı var vede full çekiyor avea çok sık ko nuşurken bile kesiliyor

ben de evde kullanmayacağım yazlıkta 20 gün dışarıya gittiğimde kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Ben ipadimde Turkcell in aylık 4 gb paketini kullanıyorum,
    1 ay rahat yetiyor,ben arada bir radyo,tv,youtube kullanıyorum,
    Bence sizin bahsettiğiniz kullanımda 4 gb yeter,
    Bi ihtimal biterse,ek 1 gb paketi de alabilirsiniz,
    Turkcell vınn kalitelidir,tavsiye ederim,diğerleri o hız ve kaliteyi sunamıyor.

almışken türkcelmmi al dersiniz vodem i her daim kullanmayacağüım 155 tl cihaz + 4 gb internet i içinde bitince istediğim zaman alıp kullanabilirmiyim faturasız olsun bana yeter
  • Bulunacağınız bölgedeki tanıdıklarınıza operatörlerin oradaki çekim durumunu sormalısınız. Genel olarak iyi olabilirler ama, bulunacağınız binanın önünde yüksek bir bina vardır kayalık vardır vs. 2100 MHz olan 3G İnternet'in hızını düşürürler fazlasıyla.
  • Yeter..

• Ben turkcell platinum paketine aboneyim 4 GB internet paketim var navigasyon borsa takip video izleme internetten dolaşma için 2.5 3 GB gidiyor 4 GB bi telefona fazlasıyla yeter.

Not : Telefon i4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheLDooN

Ben turkcell platinum paketine aboneyim 4 GB internet paketim var navigasyon borsa takip video izleme internetten dolaşma için 2.5 3 GB gidiyor 4 GB bi telefona fazlasıyla yeter.

Not : Telefon i4s

s.a telefona değil laptop bilgisayar için vın ile 4gb internet yeter mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.