Şimdi Ara

4 gb flash bellek tavsiyesi - Hızlı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4gb'lık toshiba u3 flash bellek kullanıyorum ancak çoğu zaman yeterli gelmiyor.Bu nedenle daha hızlı bir flash bellek daha almak istiyorum.Bazı dosyaları sürekli yanımda taşımam gerekiyor,üzerinde düzeltmeler yapıp yeniden eve götürmem gerekiyor.Ancak 1 flash bellek yetmiyor.Bütçe olarak 60-70 ytlye kadar ayırabilirim.Toshiba'dan daha hızlı olarak ne önerebilirsiniz?
    Corsair,OCZ ya da başka bir model? İnternet üzerinden alacağım bu yüzden uygun site linkiyle beraber eklerseniz çok yardımcı olursunuz,şimdiden teşekkürler.

• a-data pd7...
  • önerdiğin model 90 ytl civarında arkadaşım,ben 60 ytl'lik birşey arıyorum o kadar para verirsem eğer taşınabilir hdd alırım.Açıkçası biraz araştırdım nette şimdi çok iyi bi model önerdin ama dediğim gibi o kadar bütçe ayırmak istemem flasha.OCZ rally,ocz atv ya da 4 gb corsair voyager falan düşünüyorum.Nette iyice baktım bunlar hoşuma gitti,bunlardan hangisi olabilir?
  • "A Data pd10" readyboost teknolojili (hoş o teknoloji pek bir işe yaramıyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzodia

önerdiğin model 90 ytl civarında arkadaşım,ben 60 ytl'lik birşey arıyorum o kadar para verirsem eğer taşınabilir hdd alırım.Açıkçası biraz araştırdım nette şimdi çok iyi bi model önerdin ama dediğim gibi o kadar bütçe ayırmak istemem flasha.OCZ rally,ocz atv ya da 4 gb corsair voyager falan düşünüyorum.Nette iyice baktım bunlar hoşuma gitti,bunlardan hangisi olabilir?

hocam hız diyorsan en hızlısı bu benim bildiğim...

o zaman ocz atv senin kesene göre olucaktır...

aşağıda da hız testleri ile ilgili bir konu var...bu modelin testi orda yapılmış...

http://forum.donanimhaber.com/m_13019429/mpage_3/tm.htm

• Kingston un ucuz olan 20-30 ytl lik modelini almayın.Onun dışında bir fikrim yok bende araştırıyorum.Parayı bulunca alacağım bir tane.ben 8 gb düşünüyorum 8gblık ne önerirsiniz?
  • SEÇENEK BOL.
    EN BAŞTA A-DATA PD07 OKUMA VE YAZMA HIZI OLARAK TÜRKİYEDE ONDAN HIZLISI YOK.
    SONRA OCZ LER GELİR.
    SONRADA SANDİSKİN CONTOUR MODELİ GELİR. OKUMA 25 MB YAZMA 18 MB
    EN ŞIK OLANIDA SANDİSK CONTOUR DUR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64 GB Flash Disk TR de TEK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.