Şimdi Ara

4 GB [2x2] Veritech DDR2 667 MHz RAM [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramleri 31 mayıs tarihinde aldıktan sonra anakartımın 2 GB'tan fazlasını desteklemediğini fark ettim, denemeden acilen şehir dışına çıkmam gerektiği için iade süresini kaçırdım. Ramler hiç kullanılmamış olup faturası ile birlikte verilecektir, OEM ürünler olduğundan kutuları yoktur.

http://www.boyutdijital.com/2GBDDR667-VERITECH-2-GB-667-MHz-DDR-II-648,PR-7925.html

Yukarıdaki siteden 95 TL'ya almış olduğum ramler için istediğim fiyat 75 TL'dır, ilgilenen olursa PM ile ulaşabilir. ANKARA içi elden veya kargo olabilir.

Fiyat Düzenlemesi: Tek almak isteyenler için 35 TL, ikisini birden almak isteyenler için 65 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guerrero -- 12 Temmuz 2012; 15:08:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı biraz daha düşürüyorum, tek tek almak isterseniz bir tanesi 35 TL, ikisini birlikte almak isterseniz 65 TL. Ankara içi elden veya kargo olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AngaraB!rd$

Anakartınızın 2 gb'tan fazla desteklemediğini söylemişsiniz ama siz ramlerin 2'sini birden satıyorsunuz. Tekini kullanıp fazlalık olanı satmanız gerekmez mi :)

Şöyle ki, anakartımda iki adet ram slotu bulunmakta, bunları almadan önce 2x1 GB ram vardı 4 GB olabilmesi için 2x2GB almaktan başka çarem yoktu. Şimdi halihazırda sahip olduğum 2x1 GB rami kullanıyorum.

i7 4790 - Asus Z97-PRO Gamer - Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix w/LEDs - Asus GTX970 Strix - Samsung 250GB 960 EVO - Corsair Vengance C70 Military Green - Thermaltake Toughpower Grand RGB 750W - Xigmatek Janus - Zalman ZM-MFC1 - NZXT Mix
    Asus MX279H 27" - Asus Rog Claymore - Asus ROG Gladious II - Logitech F710 - Creative Gigaworks T20 II

Sony A6000 + Samyang 8mm f/2.8 Fisheye + Sigma 30mm f/1.4 + Sony 55-210mm f4.5-6.3
  • Bir pm de benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.