Şimdi Ara

4 AYLIK NOKIA N70, TERTEMİZ ****TAKAS İMKANI****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÜRÜN 4 AYLIKTIR VE GENPA GARANTİLİDİR. SIFIR OLARAK ALINDI. KUTUSUNDA BÜTÜN AKSESUARLARI EKSİKSİZDİR. YANINDA 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYEDİR. AKLINIZA TAKILAN HER SORUYU SORABİLİRSİNİZ. ÜRÜNDE BİR TANE BİLE ÇİZİK BULUNMAMAKTADIR. İSTEYENE AKSAM SAATLERİNDE KAMERA İLE MSNDEN GOSTEREBİLİRİM. KAYITLI VE GARANTİLİDİR. KUTUSUNDA 64 MB HAFIZA KARTI, DATA KABLOSU, KULAKLIĞI, KULLANMA KILAVUZLARI, CD'Sİ, ŞARJ MAKİNESİ VE FATURASI İLE BERABER YOLLANACAKTIR.

HER TÜRLÜ TAKAS TEKLİFİNİ DEĞERLENDİREBİLİRİM. ÜZERİNE PARA VERİP ÜST MODEL TELEFONLAR İLE TAKASTA YAPABİLİRİM. TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM. YANLIZ LÜTFEN SİEMENS TEKLİF ETMEYİNİZ.

SORULARINIZA EN GEÇ 12 SAAT İÇERİSİNDE CEVAP VERİLECEKTİR. DAHA HIZLI CEVAP İSTİYORSANIZ MSN YADA CEP TELEFONUNDAN GÖRÜŞEBİLİRİZ. PM ATARSANIZ MSN ADRESİMİ YOLLAYABİLİRİM.

PARÇA DEĞİŞİMİ İHTİMALİNDEN VE İMEİ KOPYALANMASI İHTİMALİNDEN DOLAYI KESİNLİKLE İADE ALINMAYACAKTIR. İADE SADECE KARGO GÖREVLİSİNİN YANINDA TUTANAK TUTRURUP AYNI ANDA KARGOLANIRSA GEÇERLİ OLACAKTIR. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKUR EDERİM...

FİYAT : 400 yTL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataybas -- 6 Temmuz 2007; 15:52:26 >

• hocam ne bu hiç anlam veremedim yane gittigidiyordanmı satıosun ne bu?
  • kendimi bir an gittigidiyorda hissettim
  • PARDON YAA ORDAN KOPYALA YAPISTIR YAPTIM DUZENLEMEYİ UNUTMUSUM
  • pc ,bisiklet veya kitapla takas düşünürsen anlaşabiliriz msn ekledim.
  • pm attım
  • hp hx4700 cep bilgisayarı ile takas dusunurmusun?? aleti linkten incele goruselim
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF05a/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-8105891.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslı 1 aylık lumia 920
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • carillon613 ilgin için teşekkur ederim ama bisiklet, kitap yada bilgisayara ihtiyacım yok su anda

sbaktepe kardesim eger telefon ozelligide olsaydı dusunurdum ama su anda oyle bir makine dusunmuyorum sanada teşekkur ederim...

ayrıca pm lerde cevaplanmıstır. SATIŞA DEVAM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.