Şimdi Ara

4 Aylık Netspeed Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 aydır netspeed adsl kullanıyorum geçiş yaptım ttden kota olmaması internet kulanıınmda güzel fakat hergün nette kopma oluyor ve aramazsanız asla gelmiyor aradıgınızda genelde bakım çalışma vardı diyip açıyorlar, gün içerisinde saat fark etmeksizin her an gidebiliyor zaten alırken dükkan işyerlerine vs. neden vermiyorlar diye işkillenmiştim .çağrı merkezi 7/24 çalışmıyor gece giderse asla gelmiyor.2 ay önce koptugunda kablo arızası tesisatınızı yaptırın dediler tabiki yaptırmadım klasik hikaye çağrı merkezi gürültü var kablonuzda diyor, ttyi aradım hizmet numaramı verdim ertesi gün santralden aradılar ve adam netspeed hıznı 16 yapmış 12 veya 8 e düşürürlerse gelir onları ara söyle dedi arayıp söyledim zaten alt yapım 8 destekliyor ve 8 kulanıyordum hızmı 16 yapıp bana iç tesisat değiştir dediler resmen.

    bugün foruma girdim netspeed konularına bir kaç mesaj yazdım ve yazılanları okurken sürekli sorunsuz oldugunu söyleyen ve benim gibi mağdurları aşağılayan yalancı ithamında bulunan çok insan gördüm üzücü gerçekten zamanında türkneti böyle savunuyorlardı savunanlarda genelde düşük nüfüslu şehirlerde yaşayan hangi isse abone olursa olsun zaten sorun yaşamayacak insanlar.







  • bugüne kadar 3 ayda sadece 1 kere kesildi. haa fiyatına göre performans normal. ayda 40tl veriyorum 75 gb kota,10 mbps net hız alıyorum. hat kötü. hattı kötü olanlar için ideal çok para vermeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 1 Haziran 2018; 12:30:10 >
  • ilk 2 ay sürekli hızım değişiyordu kafalarına göre 8-12-16 yapıyorlardı sıklıkla daha sonra bu sorun bitti ve kopmalar başladı aslında altyapılarında bir sorun yok çünkü aradıgım gibi açıyorlar 1 saat önce yine oldu kesildigi gibi aradım ve şimdi sorunsuz teknik eksiklikleri var bilmem fark ettin mi ama yasak sitelere sadece dns değiştirlerek girilyior sadece vpn ile girilebilir siteler bile netspeed geçtiğimden beri direk açılıyor btk buna izin vermez .basit bir teknik sorun olmalı 6 ay taahhütün dolması bekleyip o zamana kadar düzelmezse alternatif aricam online oyun oynamıyorum doğru dürüst. benim sinir oldugum nokta diğer kullanıcıların sorunlarını anlatanlara takındıgı tavır türknette durum böyle iyi hizmet alan bazı aptallar sürekli siz beceremiyorsunuz felan diye cevaplar veriyorlar her platformda.
  • Şahsen nisanın ilk haftasından beri 35mbps vdsl kullanıyorum ve bi kaç yurtdışı serverindeki yüksek ping (yüksek dediğim 75-85) sorunundan başka herhangi bir sorun yaşamadım, netspeed de turk.net gibi şans işi bölgenize göre değişiyor bence.
  • Demekki artık hızda da sorunlar çıkıyor. Ben bu firmaya sadece 2 ay dayanabildim. Hız veya kopma ile ilgili müdahale yapıyorlardı ben kullanırken ancak ping konusuna değinmiyorum bile. Benim gözümde Türknet ile aynı ikisini de 75mbit kullandım 2 ay Türknet daha sorunsuzdu. Yani anlayacağınız 2si de şans işi ancak ping ile ilgili bir işiniz varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum zira kendileri en rezil ping değerlerine sahip.(valve sunucularında türknet 55 netspeed 90 idi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.