Şimdi Ara

4 AYLIK HUAWEI MEDIPAD M3 8.4 WiFi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #32 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirohingi -- 6 Nisan 2018; 11:39:56 >

• Kapida odeme varsa aldim cevap bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XakaV X kullanıcısına yanıt
    Kapıda ödeme yok maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Kapıda ödeme yok maalesef.

Kapıda ödeme neden yok tam olarak? Ben de almayı düşünüyorum ancak 3 referansınız var 2'sini aynı ürün için almışsınız ve puanı da düşük. Önce ürün sonra havale kabul ederseniz hemen alayım. Referanslarımı, profilimi ve ilanlarını inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın kapıda ödeme sistemine güvenmiyorum. İsterseniz get açabilirim. Forum aracılığıyla çok ürün sattım ama referans almadım. Başka yerler aracılığıyla da satış yapıyorum o yüzden burada referans az gözüküyor. Dükkanımda eski sattığım ürünleri bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafımdan alınmıstır. Yalnız arkadas ekranı bozuk urun gonderdı, ıkı adet olu pıkselı vardı. Kendısı bunu kabuletmesıne ragmen garıptır kı ılk mesajı guncelemeyıp cızıksız ( kı arkasında plastık kısımda bır suru kılcal cızık bulunuyordu) sorunsuz bır ıbareyle satısa devam ettı. Arkadaslara tavsıyem bu sahısla anca get üzerinden alısverıs yapın. Zamanım olmadıgı ıcın ve tablete ıhtıyacım oldugu ıcın ıadeyle ugrasamadım maalesef ama sız sız olun sakın urunu uzun uzun ıncelemeden alım yapmayın. Maalesef artık insanlar durust davranmıyor bu sıtede....

Olu pikselerden bir tanesi, gormek icin buyutun

4 AYLIK HUAWEI MEDIPAD M3 8.4 WiFi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 5 Nisan 2018; 21:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.