Şimdi Ara

4 adet bilgisayarda Adsl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    >256 kpbs adsl bağlantı alıp bunu 4 adet bilgisayara bağlamak istiyoruz.
    >öğrenmek istediğim ;
    4 adet porta sahip bir modem mi? yoksa RJA-45 cıkışlı bir modem alıp üstüne bir adet 20 dolarlık 8lik switclerden mi almak daha mantıklı olur?
    >modem olarak ilk tercih için zoomx5 düşünüyoruz,ikinci tercihte zoomx4+inca 8lik switch iki seçenekte aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor.
    >birde yazdığım zoom modemlerde herhangi şikayeti olan varmı acaba? (bu zoom modemlerde her türlü ayarı manuel girmek mümkünmü acaba ?)
    >aşağı yukarı aynı fiyata başka önerisi olan varmı?
    >saygılar...

• tabi ki modem ve hub ayrı olsun, yarın 5. bilgisayar karşına çıkar, tekrar hub alman gerekir.
  • 5. bilgisayarda Usb ile baglanir

x5 cok pahali,
    x4+hub da pahali
    sadece 4-5 bilgisayar içinse ve bu sayı sanmıyorum ama 5-10bil. olmayacaksa 4portlu ucuz bir modemde isini gorurki ben Cnet kullanıyorum hicbir problem kopma yok
    ama dedigim gibi bu sayı artabilirse hub almak tek cozum
  • Sana Tavsiyem ileriyi düşünerek 16 lı Hub al ileride 16 adet pcye kadar paylaştırabilirsin.
    Modem konusunda Arescom Netdsl tavsiye ederim fiyatları yaklaşık aynı seviyelerde kalite olarak iyi ben 512 k Netdsl 1000 modelini kullanıyorum çok memnunun.kolay gelsin
  • o kadar bilgisayar nerden bulucam :)..öğrenciyim eve adsl bağlatacağız 4 adet bilgisayar var ,iş yeri falan değil yane.
    >zaten en fazla alabileceğimiz modem zoomx5 gibi bir şey.Bizim için önemlisi stabil olması+hattan kolay düşmemesi +manuel ayarla izin vermesi
    >yardımlarınız için teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15-20 pc lik kablosuz ag kurulumu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.