Şimdi Ara

4.5G Superbox 10 mbit 210 TL 20 mbit 310TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
37
Favori
119.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocky_balbao

    herşey dahil 99 tl gelecek dediler sadece ilk ay 10 tl fazla gelecek dediler
    Hocam yeni hat aliyorsunuz onun vergisi cartu curtu, kendi ucreti (12 aya boluyorlar aylik 8 9 tl yansiyor) derken 110 lira gibi bir ucret gelir.


    Hersey dahil diyorlar ama dahil dedikleri kdv ve otv oluyor maalesef.

    Tabi fatura kesilince net sonuc ortaya çıkar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veni60

    1,ay önce 10mb lik paket almıştım şimdi benim paket 20mb lik mi olacak otomatik?
    1.5 ay once bende 10 10 sinirsiz paket almistim hizim 20 megabit oldu sizinde olmustur.
    ben 159 tl olan hattimi iptal edip,tekrar 99 luk pakete basvurmak istedim,118 tl cayma bedeli,100 tl vergi cikti.
    Lakin musteri temsilcisi 99 tl lik paketin cok sinirlamasi olan bi paket oldugunu 4 cihazdan fazla cihaz baglanmadigini soyledi.Fazla cihaz baglarsam ekstra nekadar ucret oderim diye sordugumda ekstra ucret cikmaz 4 cihazdan fazla ayni zamanda baglanti olmaz 4 cihaz baglanir modeme dedi.
    vazgectim 159 luk paketi kullanmaya devan edecegim.
    10 megabit hiz yetermi diyenler icinde soyle bisey soyliyim, ip tv kullanan biriyim,ayni anda iki tv de ip tv acinca bile donma yapmiyor, adsl de ikinci telefondan video acsan hemen donmalar basliyordu.superboxun 10 megabit hizi rahatlikla donmadan kasmadan evdeki tum cihazlara yetecek duzeyde yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekşide şöyle bir yorum gördüm .

    quote:

    modemi 1 ay içerisinde 2 farklı adreste kullanabilirsiniz. yani modemi alayım istediğim yerde kullanayım olmuyor. ek olarak modemi taahhüt bitince iade ediyorsunuz. modemin başına bir iş gelirse 1.000 lira modem parası alıyorlar.
  • Burdan bir arkadasin tanidigi yardimci oldu sagolsun lakin altyapi yok denildi. Altyapi yok denilse bile bayi yardimci oluyo denilmisti. Yardimci olan turkcell yetkilisine dedim bayiyseniz yardimci olamazmisiniz diye. Lakin altyapi yoksa 4.5 alamazsiniz bosuna baglatmayin dedi. Telefonun 4.5g cekip cekmedigini benim buraya gelmeden anlayabilirmi? Lokasyon Sancaktepe / veyselkarani mahallesi/ bakan caddesi
  • 20 Mbit/s İndirme ve 10Mbit/s Yükleme 99 TL gibi birşey olsa var ya ADSL kullanan millet hücum eder. Ayda 300-400 GB Dwn - 30-40GB Upl yapıyorum anca. Hız 13 mbit/s Dwn - 799 kbit/s Upl 75 TL ödüyoruz. Turk Telekomun adsl kullanan çok müşterisini çeker 2 yıl tahhütlü hem de. Zaten çoğu adsl kullanıcısı 100-200 gb anca kullanıyor aylık. Ulan nasip olur mu be 2020'ye kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 20 Mayıs 2019; 13:10:3 >
  • 2 lokasyon 4 kullanıcı olayı netleşti mi acaba
  • Ah be turkcell biraz daha fiyatları aşağı çeksen keşke. Millet arap ttneti bıraksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clloyd

    Ekşide şöyle bir yorum gördüm .

    quote:

    modemi 1 ay içerisinde 2 farklı adreste kullanabilirsiniz. yani modemi alayım istediğim yerde kullanayım olmuyor. ek olarak modemi taahhüt bitince iade ediyorsunuz. modemin başına bir iş gelirse 1.000 lira modem parası alıyorlar.
    Ekşidekiler sallamaktan başka ne biliyor ki. Taahhüt bilgisinde yazıyor modem iade edilmezse 600 tl diye. Modemi kıracaksın sonra para almayacaklar mı? Sonuçta bu modemlerin değeri zaten en az 500 tl. Kendin alıp kırsan yine aynı para çıkmış olacak.

    Havalı patpat poşete falan sarmak lazım başına bir şey gelmesin diye




  • burdan sizlere ve turkcelle tşk ediyorum sizler sayesinde ayda 100 tl öderken şimdi paket değişikliği yaparak 12 mbps interneti 80 tl düşürdüm hemde sınırsız ...
    türk telekom evde internet paket fiyatlarında indirime gitmiş ve ayrıca taahüütüm bitmesine 10 ay kala cezasız paketimi değiştirdiler inanın 100 tl biraz koyuyordu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    O nasıl oldu hocam?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tedirgin011 kullanıcısına yanıt
    4 cihaz yeterli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün görevli arkadaş geldi bağlantıyı sağladı. 99 tl 10mbit olan kampanya.
    Görevliye özellikle 2 lokasyon ve 4 cihaz olayını sordum.
    lokasyon olayını şöyle açıkladı. 2 den fazla kişiye devir söz konusu olursa ekstra ücret uygulanıcak dedi. Fakat hem lokasyon hemde cihaz için yazdıkları ekstra ücret olayı şuan için uygulanamaz çünkü öyle bir bedel yok dedi. İmzaladığınız sözleşmede ücreti yazmak zorundaydı dedi.
    Bu kampanya fiyatı diğerlerine göre daha uygun olduğu için bu maddelerin ticari amaçla kullanımın önüne geçilebilmek için koyulduğunu düşünüyorum dedi.

    Model eskiler gibi dikine değil yatay. Diğerinden bi kademe düşük dedi fakat sizin hızınız için ideal fazla bile dedi. 4.5G ye zaten yükseltilemeyeceğimiz için 10 Mbit hızı için bu modemler kullanılıcak dedi.

    Hız testi yaptığımda da ping 28-30 larda çıktı. down ilk başlarda 20 leri buluyor sonra sanırım model sabit 10 veriyor sınırlandırılmış. up 5 civari ölçtüm.




  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    doya doya internet

    böyle bir kampanya var taahutunde 12 ve daha az olan müşteriler faydalanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 20 Mayıs 2019; 15:18:14 >
  • 159 luk 10/10 paket kullanıyorum 2 aydır. Bizim tarifemiz de şuan 20/10 mu olmuş oldu ? Ayrıca cihaz ve lokasyon sınırlaması bize uygulanmicak di mi? Bilen varsa bilgilendirirse çok güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waspote

    159 luk 10/10 paket kullanıyorum 2 aydır. Bizim tarifemiz de şuan 20/10 mu olmuş oldu ? Ayrıca cihaz ve lokasyon sınırlaması bize uygulanmicak di mi? Bilen varsa bilgilendirirse çok güzel olur.
    hızını kontrol et senınkıde 20 olmuştur

    sınırlama yok dostum rahat ol
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Hocam hız 20 şuan ama arkadaşa 10mbit olarak yenilenmiştir diye mesaj gelmiş bikaç gün önce.
  • Bende baglattim interneti 4 5 lokasyonda deneyecegim ayrica 6 cihaz falan deneyecegim ne olacaksa olacak.

    Ama anladigim ek ucret vs cikmayacak


    Bu arada modem yeni modem 99 luk baglatipta eski modemlerden alan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma türkcel olunca modemi salondan mutfağa götürdüğünüz anda lokasyon değişikliği adı altında faturayı döşerler. bana kalırsa büyük risk. alıyorsanız 159luk paketten alın. yok 4 kişi bağlanacakmış yok 2 yerde kullanacakmış? bunu nasıl denetlemeyi düşünüyorlar? bu sistem nasıl stabil çalışacak? gps bile bazen şaşırıp farklı konumu gösteriyorken modem durduğu yerde boyuna fatura sokabilir bize.
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Ben deneyeceğim hocam 1 ay icinde 3 farkli sehirden girecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    iki gündür burayı takip ediyorum ama türk telekoma taahhütüm var son 10 ay vardı, 7mbps hız alıyor ve ayda 100 tl ödüyordum, türk telekom sitesinde paketlerin değiştiğini görünce hemen aradım hocam 16mbps sınırsız pakete 100 tl ödüyorum diğer pakete 85 tl deyince yanlız dedim 16mbps paket var hızım 7 ile 8mbps hız alıyorum deyince 12mbps paketi size verelim ayda 79.90 tl yalnız hocam ben yalın internet kullanıyorum eğer evde sabit telefon olsa ayda 69.90 tl fatura gelecekti, 10 tl yalın intenet faturası ödemek zorundayım ...
    bayan paketi değiştirdi hız testi yaptım 7mbps ile 8mbps çıkan internet 9mbps çıktı modem arayüzden baktımki 8191kbps 9731kbps çıktı biraz sorun yaşadım hemen arıza kaydı oluşturduktan 15dakika sonra kasma donma düzeldi ... 4.5G Superbox 10 mbit 210 TL 20 mbit 310TLhttps://i.hizliresim.com/jgEG7D.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 20 Mayıs 2019; 16:58:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.