Şimdi Ara

4 5 6 sistem hesaplama nasıl bilgi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
25.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratinho

sen 121 nasıl cıkardın şimbi ben o verdigin yerden baktımda anlamadım 5 maç tutunca 5 maçın oranları 36 mi ne cıkıo sen 121 neye göre cıkarttın

1.65=A
    2.15=B
    2.15=C
    2.15=D
    2.15=E

ÇARPIMI=35.2ediyor

AxBxCxD=16.3
    AxBxCxE=16.3
    BxCxDxE=21.3
    AxCxDxE=16.3
    AxBxDxe=16.3

toplamı=86.5

86.5ile
    35.2 topluyorsun

121tl çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: muratinho

ben iddayi 5 yıldır oynuyom fakat bu sistemi son 2 yilda arada ayda bi oynarım fakat ben şöle biliodum hep yalan deil kendi bildigim 456 da 5 maç gelirse 5 misli ile carpiliyo diye biliyoduk 4 maç tutunca tek misli olarak hesaplanıyo sanıyodum ben öle 5 misli ile çarpildigini sandıgımdan 176 hesap cıkarttım ama idda bayi bana 147tl 25 kurs verdi bende ona dedim 176 deilmi yanlış hesaplamadın mı dedim oda baanna dedi o sistem biraz karışık 3.4 ile hesaplanıyo dedi

147değil 121tl vermeleri lazımdı oda iyi hesaplayamamış 26tl fazla vermiş sana nasıl hesaplandıgını burda yazıyorlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_44310774/tm.htm

Bayi yanlış hesaplayamaz ki.Orda ödendi yazısı çıkıyo orda ne yazıyosa onu öder ama 121 çıkması lazım orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20alper20 -- 3 Ağustos 2014; 20:39:26 >

• hım nese olan oldu bayiye 25 tl verdim gittim ama o almadı yok dedi bilgisayardan cıkan fişte ne yazdıysa onu verdim dedi hak gecmesin dedi tm dedim
  • neyse hesaplamı öyle yapılıyormuş 4-5-6 sistem hesaplaması o şekilde zaten çok karışık bende anlamıyorum nasıl hesaplanıyor yolladıgım linkde öyle yazıyordu
  • Lisede, "hocam bu bizim günlük hayatta ne işimize yarayacak, re rö rö.." derken iyiydi... Oturun biraz kombinasyon konusuna bakın.
  •  4 5 6 sistem hesaplama nasıl bilgi

bu hesapta bir yanlislik yok mu sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.