Bakman gereken torinoydu, torinonun deplasman maçlarının önemli bir kısmı alt bitmişti.İyice analiz etmiştim
Maç sonucu=Roma 2 - 0 Torino
Banko dediğim ilk 2 maç tek golle üst oldu Hertha maçı da 1-0 bitti ve alt geldi.
Doğru tabide Roma maçına rekibi kim olursa olsun alt oynamak riskli geldi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Republic of Ireland
quote:
Orijinalden alıntı: tinki vinki
quote:
Roma ve alt
Bakman gereken torinoydu, torinonun deplasman maçlarının önemli bir kısmı alt bitmişti.İyice analiz etmiştim
Banko dediğim ilk 2 maç tek golle üst oldu Hertha maçı da 1-0 bitti ve alt geldi.
Bu maça kadar torinonun 6 deplasman maçının 5'i alt bitmiş, tek üst biten ise +7'ye dayanmış 5-1 Bu yüzden gönül rahatlığıyla yazdım, ama gel gör ki bankolar yatırdı.İlk 2 maç yattı, sonraki üç maç geldi, teselli ikramiyesi için son maçı beklicem artık
quote:
quote:
quote:
quote:
Roma ve alt
Bu maça kadar torinonun 6 deplasman maçının 5'i alt bitmiş, tek üst biten ise +7'ye dayanmış 5-1 Bu yüzden gönül rahatlığıyla yazdım, ama gel gör ki bankolar yatırdı.İlk 2 maç yattı, sonraki üç maç geldi, teselli ikramiyesi için son maçı beklicem artık
2010 dünya kupasında Kuzey Kore sürekli defans yapıyordu. Diğer iki grup maçı 0-1 gol bitmişti. Bende grubun son maçına Portekiz-K.Kore maçına alt oynamıştım. Maç 7-0 bitti. O gün bugündür alt oynamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme