Şimdi Ara

4-4-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Krasic-Topal-Mehmet-Topuz-Stoch
    Kuyt-Sow

Boyle oynayacaksin abi sen fenerbahceysen mehmet topal,cristian,mehmet topuz,caner orta sahasi nedir ya bukadarda korkak oynanmaz ilerde hapsedersin bu takimla rakip takimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yıldız Teknik Üniversitesi
    2013 Girişliler
  • Şimdi Alexçiler gelir Alex olmazsa bu takım hiç yiaaaaaa diye. Sonra diğerleri gelir artık Alexi kesmemiz lazım diye. Aykut hoca ne yapsa haksız bu taraftar karşısında.

P4P800-X - ***FX5500*** - 768 MB RAM - *** CELERON D 2.80 OC <<3.33>> High Power PerformancePro 80Plus Bronze 750 microsoft keyboard+mouse set

old but gold ;)
  • Bu foruma üye olduğumdan beri söylüyorum, söylemeye devam edeceğim çünkü doğru olanı bu: Fenerbahçe Futbol Takımı'nda 4-4-2 hayaldir, rüyadır. 4-4-2 isteyenler, olacağını tahmin edenler veya olmasını isteyenler; hayal kurmaya devam edin

aykut hoca takintili saniyorum 4-3-3 e ama bu sistemden 3 cift yonli veya 1 defansif 2 cift yonlu KALITELI orta saha almadan darma duman ederler

4-4-2 oyniyacaksin SOW ile KUYT ilerde cosar diye dusunuyorum mukemmel bir uyum saglarlar birbirlerini tamamlarlar.

arkalarina alinacak 1 veya iki cift yonlu orta saha ile sagda krasic solda caner(stoch) ile basari saglayabiliriz ama stopere de takviye lazim (oyun kurabilen) ilerisi icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 2.4@3.9
    18 yıl önce açıldı
    1
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Şimdi Alexçiler gelir Alex olmazsa bu takım hiç yiaaaaaa diye. Sonra diğerleri gelir artık Alexi kesmemiz lazım diye. Aykut hoca ne yapsa haksız bu taraftar karşısında.

aykut hoca alexi kesmek istiyor ama aziz damlıyor hemen ayarı veriyor aykuta.Ben alexsiz sistemi destekliyorum sonuna kadar alexin gitmesinin zamanı geldi.

Bu orta sahaylada 4-4-2 oynanmaz.Selçuk-melo gibi oyuncularla çok iyi oynanır 4-4-2 yada 4-3-3

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Şimdi Alexçiler gelir Alex olmazsa bu takım hiç yiaaaaaa diye. Sonra diğerleri gelir artık Alexi kesmemiz lazım diye. Aykut hoca ne yapsa haksız bu taraftar karşısında.

aykut hoca alexi kesmek istiyor ama aziz damlıyor hemen ayarı veriyor aykuta.Ben alexsiz sistemi destekliyorum sonuna kadar alexin gitmesinin zamanı geldi.

Bu orta sahaylada 4-4-2 oynanmaz.Selçuk-melo gibi oyuncularla çok iyi oynanır 4-4-2 yada 4-3-3

Peki neden gitmesinin zamanı geldi açıklar mısın birader?

Orijinalden alıntı: miba54

quote:

quote:

Bugün maçta naptı birader?Gol attı deme gülerim.Yada 2 vaslui maçında naptı?Gitmeyebilir yedektede durabilir ancak alex gibi efsane bir oyuncuya yedek oturmak yakışmaz.Biraz modern olun modern futbolda alexin yeri yok alex gibi bir oyuncuda kalmadı yavaş sadece tekniğiyle oynayan.Günümüz futbolu hız futbolu hadi rastgele

• Tamam 4-4-2 olsun ama iki maç kaybedince Alex!Alex! demeyin

quote:

quote:

quote:

Bugün maçta naptı birader?Gol attı deme gülerim.Yada 2 vaslui maçında naptı?Gitmeyebilir yedektede durabilir ancak alex gibi efsane bir oyuncuya yedek oturmak yakışmaz.Biraz modern olun modern futbolda alexin yeri yok alex gibi bir oyuncuda kalmadı yavaş sadece tekniğiyle oynayan.Günümüz futbolu hız futbolu hadi rastgele

Hocam geçenlerde Alex karşıtı bir arkadaşa da aynı şeyi söylemiştim, sana da söyleyeyim. Eğer bir oyuncuyu 2 maçlık performansına göre yedeğe çekeceksen, hatta bu oyuncu 8 senedir seni her maç kurtaran, goller asistler yapan, senin kaptanın, senin simgense, 2-3 maç kötü oynayan adamlar kulüpte çaycılık yapsın o zaman.

Günümüz futboluymuş. O kadar şampiyonluğumuzda "günümüz futboluydu" yoktu sanki. Alex o zamanlarda da düşük tempolu bir oyuncuydu? 2 sene önce 28 golle gol kralığı olduğunda bastonlu dedeler mi oynuyordu futbolu? Şampiyonlar ligindeki çeyrek finallerde kaplumbağa futbolu mu oynanıyordu? O zamanlar da hızlıydı futbol. O zamanlar parlamadı mı Alex? Çok günümüz futbolu izlemek istiyorsan NTVSpor La Liga'yı veriyor arkadaşım. Barcelona'yı takip edersin oradan. Bu takımın oyun stili bu, oyun anlayışı bu. Bu anlayışa da Alex uyuyor ve oynayacak.

Biraz önce Aykut Kocaman söyledi. Bizim takımızın oyun stili budur ve değişmeyecektir diye. O yüzden Alex karşıtları, 4-4-2'ciler, 4-3-3'çüler

• quote:

Hocam geçenlerde Alex karşıtı bir arkadaşa da aynı şeyi söylemiştim, sana da söyleyeyim. Eğer bir oyuncuyu 2 maçlık performansına göre yedeğe çekeceksen, hatta bu oyuncu 8 senedir seni her maç kurtaran, goller asistler yapan, senin kaptanın, senin simgense, 2-3 maç kötü oynayan adamlar kulüpte çaycılık yapsın o zaman.

Günümüz futboluymuş. O kadar şampiyonluğumuzda "günümüz futboluydu" yoktu sanki. Alex o zamanlarda da düşük tempolu bir oyuncuydu? 2 sene önce 28 golle gol kralığı olduğunda bastonlu dedeler mi oynuyordu futbolu? Şampiyonlar ligindeki çeyrek finallerde kaplumbağa futbolu mu oynanıyordu? O zamanlar da hızlıydı futbol. O zamanlar parlamadı mı Alex? Çok günümüz futbolu izlemek istiyorsan NTVSpor La Liga'yı veriyor arkadaşım. Barcelona'yı takip edersin oradan. Bu takımın oyun stili bu, oyun anlayışı bu. Bu anlayışa da Alex uyuyor ve oynayacak.

Biraz önce Aykut Kocaman söyledi. Bizim takımızın oyun stili budur ve değişmeyecektir diye. O yüzden Alex karşıtları, 4-4-2'ciler, 4-3-3'çüler

Peki o zaman sen alexi bir 10 yıl daha izle benjamin button tabi alex.Kendi kendini ele veriyorsun adam 8 senedir bizde diye.18 senemi bizde kalmalı?Bu adam 15 yaşındamı geldi bizim takıma?Sana 40 yaşında alexle mutluluklar 5 yıl daha.Fenerden gidincede artık gittiği takımı tutar ve onun maçlarını izlersin ben barcelonayı izlemekten memnunum.1998 dede sistemimiz değişti bir ömür böylemi kalacak sanıyorsun sistem.Bizim oyun stilimiz buymuş yokya?5 sene önce 10 tane brezilyalı vardı şimdi nerde kaç tane kaldı?Boş boş laflar

• quote:

quote:

Peki o zaman sen alexi bir 10 yıl daha izle benjamin button tabi alex.Kendi kendini ele veriyorsun adam 8 senedir bizde diye.18 senemi bizde kalmalı?Bu adam 15 yaşındamı geldi bizim takıma?Sana 40 yaşında alexle mutluluklar 5 yıl daha.Fenerden gidincede artık gittiği takımı tutar ve onun maçlarını izlersin ben barcelonayı izlemekten memnunum.1998 dede sistemimiz değişti bir ömür böylemi kalacak sanıyorsun sistem.Bizim oyun stilimiz buymuş yokya?5 sene önce 10 tane brezilyalı vardı şimdi nerde kaç tane kaldı?Boş boş laflar

Ben 45-50 yaşına kadar izleyelim demiyorum. Benim dediğim bu adam ya futbolu bırakana kadar, ya da bu kulüpten ayrılana kadar, yani eğer mevcutsa, banko oynayacak. Volkan'dan önce yazılır bu adamın adı kadroya. Tekrar söylüyorum, mevcut olduğu sürece. Tabii ki her futbolcunun futbolu bırakma yaşı var, sınıra ulaştığı zaman Kaptan da "eyvallah" diyecektir zaten. Ancak o zamana kadar banko oynamak zorunda ve oynayacak da

• quote:

Ben 45-50 yaşına kadar izleyelim demiyorum. Benim dediğim bu adam ya futbolu bırakana kadar, ya da bu kulüpten ayrılana kadar, yani eğer mevcutsa, banko oynayacak. Volkan'dan önce yazılır bu adamın adı kadroya. Tekrar söylüyorum, mevcut olduğu sürece. Tabii ki her futbolcunun futbolu bırakma yaşı var, sınıra ulaştığı zaman Kaptan da "eyvallah" diyecektir zaten. Ancak o zamana kadar banko oynamak zorunda ve oynayacak da

Bak dostum sana sadece şunu diyeceğim ve hak vereceğini düşünüyorum bana.

Şimdi bugün maçı dikkatli izlemişsindir umarım.Alex zaten yavaş oynuyordu diyorsun tamam eyvallah yavaştı.Ancak topa vurma süreleri ne kadar uzadı farkındamısın?Bugün tam gs ceza sahasının önünde alex bir top aldı.Topu alıp vurana kadar 10 tane gsli oyuncu alexin önüne yattı ve top açık ara bir şekilde outa gitti.Hatırlamıyorsan tekrar izle derim.Alexin tepki süresi çok fazla arttı.Artık hareket yapamıyor o klas çalımlarını atamıyor.Top ayağına gelince sadece çok iyi faul aldırıyor kendine.Zaten yavaş bir oyuncu bide üzerine diğer hızlı olduğu özellikleri yavaşlayınca çekilmez bir oyuncu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: keepqut

Gokhan-Yobo-Egemen-Hasan
    Krasic-Topal-Mehmet-Topuz-Stoch
    Kuyt-Sow

Boyle oynayacaksin abi sen fenerbahceysen mehmet topal,cristian,mehmet topuz,caner orta sahasi nedir ya bukadarda korkak oynanmaz ilerde hapsedersin bu takimla rakip takimi

Orta sahada sanki 1 fazla mehmet olmuş,

Orta sahaya güzel bir transfer ile yazdığın kadro bence 10 numara olur.

Alex le ilgili olumsuz yorum yazanlara ters cevap verenleride anlamak zor.

Siz hangi maçları izliyorsunuz bilmiyorum ama ben ve çevreminde izlediği maçlarda Alex in artık zamanının dolduğunu görüyoruz ama Alex yarın çıkar Elazığa 3 gol atar Antepe karşı 2 asist yapar sonra Alexciler çıkar bir dünya gereksiz konu açar.

Alex,Topuz,Baroni 11 deyse bugünkü orta sahadan daha ötesini beklemeyin sizin gibi düşünmeyenlerinde Fenerbahçeliliğini sorgulamaya kalkmayın derim arkadaşlar.

koşan takım istiyorsunuz sonrada kalkıp Alex Baroniyi savunuyorsunuz.

Aykut konusuna hiç girmiyorum bile. Al koy Barcelona ya Real-Barça rekabeti son bulsun.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• quote:

quote:

Bak dostum sana sadece şunu diyeceğim ve hak vereceğini düşünüyorum bana.

Şimdi bugün maçı dikkatli izlemişsindir umarım.Alex zaten yavaş oynuyordu diyorsun tamam eyvallah yavaştı.Ancak topa vurma süreleri ne kadar uzadı farkındamısın?Bugün tam gs ceza sahasının önünde alex bir top aldı.Topu alıp vurana kadar 10 tane gsli oyuncu alexin önüne yattı ve top açık ara bir şekilde outa gitti.Hatırlamıyorsan tekrar izle derim.Alexin tepki süresi çok fazla arttı.Artık hareket yapamıyor o klas çalımlarını atamıyor.Top ayağına gelince sadece çok iyi faul aldırıyor kendine.Zaten yavaş bir oyuncu bide üzerine diğer hızlı olduğu özellikleri yavaşlayınca çekilmez bir oyuncu oluyor

Biliyorum o pozisyonu. Ama şimdi de benim dediğime geliyorsun. Bir maçtan adam kesiyorsun, ayakları yavaşlamış diyorsun. Bu adam daha üç ay önce Bursaspor'a top toplatmadı mı? Üç asist bir golle Türkiye Kupası'nı almadı mı? O kadar senedir alınmayan kupayı? Adam istedi ve aldı kupayı. Alex olmasa finalde kesinlikle galip gelemezdik. Bu kadar fazla asıp kesmeyin lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.