Bildirim
4,25TL den 1000 adet CSGO key arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben 4.26 dan sinirsiz alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav he he -
Max o paraya 850-900 key arasi alabilirsin.1000 key hayal.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 key = 4250 TL .............
Nays HAYAL DÜNYASI -
günceldir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Li0nX
Nays HAYAL DÜNYASI
Senin için hayal olabilir ama çalışan iyi para kazanan durumu iyi birisi için eğlenceye yatırmaktan başka birşey değil -
quote:
Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah
quote:
Nays HAYAL DÜNYASI
Senin için hayal olabilir ama çalışan iyi para kazanan durumu iyi birisi için eğlenceye yatırmaktan başka birşey değil
yazar orda paranın çok olduğundan değil 1000 key o fiyata olmaz demek istiyor aslında -
quote:
Orijinalden alıntı: Wolverine Jr
quote:
quote:
Nays HAYAL DÜNYASI
Senin için hayal olabilir ama çalışan iyi para kazanan durumu iyi birisi için eğlenceye yatırmaktan başka birşey değil
yazar orda paranın çok olduğundan değil 1000 key o fiyata olmaz demek istiyor aslında
1000 keyim olsa 4.25 e ya da 4.50 ile ugrasmamki. Talep-Fiyat ilişkisi. Heralde talep yüksekse fiyatı çekiceksin. 4.25 degilde 4.50 dersin adam almaz bu kadar basit.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Wolverine Jr
quote:
quote:
Nays HAYAL DÜNYASI
yazar orda paranın çok olduğundan değil 1000 key o fiyata olmaz demek istiyor aslında
1000 keyim olsa 4.25 e ya da 4.50 ile ugrasmamki. Talep-Fiyat ilişkisi. Heralde talep yüksekse fiyatı çekiceksin. 4.25 degilde 4.50 dersin adam almaz bu kadar basit.
aynen kardeşim yanlış anladın 4.25 çok iyi bir fiyat ondan öyle yazdımben 5 TL ye arıyorum be
-
4500 lira karşılığı 1000 key arıyorum. -
oyunda yeniyim de bu keyler ne işe yarıyor -
4,8Liraya 1000key alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X