Bildirim
4.2 ve ubuntu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Battuhan
Arkadaşlar ubuntu dediğimiz şey ne oluyor basitce anlatabilecek olan var mı?Ayrıca ben galaxy nexus sahibiyim telefon 4.1 de kaldı.4.2 güncellemesini almıyor.Sistem güncel diyor.Ubuntu ve 4.2 ye telefonu nasıl güncelleyebilirim?Lütfen yardım edin.
Odin ile kurabilirsin eger yurtdisi surumu geldi ise
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
quote:
Arkadaşlar ubuntu dediğimiz şey ne oluyor basitce anlatabilecek olan var mı?Ayrıca ben galaxy nexus sahibiyim telefon 4.1 de kaldı.4.2 güncellemesini almıyor.Sistem güncel diyor.Ubuntu ve 4.2 ye telefonu nasıl güncelleyebilirim?Lütfen yardım edin.
telefonun garantisi bozulur mu peki?2 yıl garantisi var daha alalı 6 ay oldu.migrostan aldım ve bu yüzden root atmak istemiyorum.Odin de bunun gibi birşey mi?_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kemaloztin
quote:
telefonun garantisi bozulur mu peki?2 yıl garantisi var daha alalı 6 ay oldu.migrostan aldım ve bu yüzden root atmak istemiyorum.Odin de bunun gibi birşey mi?
Ben s2 me turkiye surumuju beklemeyip odin ile kurdum garantiyi bozmaz diye biliuorum ama tam emin degilim garsnti konusunu bir de googleye sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler