Şimdi Ara

4.2 ve ubuntu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ubuntu dediğimiz şey ne oluyor basitce anlatabilecek olan var mı?Ayrıca ben galaxy nexus sahibiyim telefon 4.1 de kaldı.4.2 güncellemesini almıyor.Sistem güncel diyor.Ubuntu ve 4.2 ye telefonu nasıl güncelleyebilirim?Lütfen yardım edin.

Orijinalden alıntı: Battuhan

Arkadaşlar ubuntu dediğimiz şey ne oluyor basitce anlatabilecek olan var mı?Ayrıca ben galaxy nexus sahibiyim telefon 4.1 de kaldı.4.2 güncellemesini almıyor.Sistem güncel diyor.Ubuntu ve 4.2 ye telefonu nasıl güncelleyebilirim?Lütfen yardım edin.

Odin ile kurabilirsin eger yurtdisi surumu geldi ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Arkadaşlar ubuntu dediğimiz şey ne oluyor basitce anlatabilecek olan var mı?Ayrıca ben galaxy nexus sahibiyim telefon 4.1 de kaldı.4.2 güncellemesini almıyor.Sistem güncel diyor.Ubuntu ve 4.2 ye telefonu nasıl güncelleyebilirim?Lütfen yardım edin.

telefonun garantisi bozulur mu peki?2 yıl garantisi var daha alalı 6 ay oldu.migrostan aldım ve bu yüzden root atmak istemiyorum.Odin de bunun gibi birşey mi?

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

telefonun garantisi bozulur mu peki?2 yıl garantisi var daha alalı 6 ay oldu.migrostan aldım ve bu yüzden root atmak istemiyorum.Odin de bunun gibi birşey mi?

Ben s2 me turkiye surumuju beklemeyip odin ile kurdum garantiyi bozmaz diye biliuorum ama tam emin degilim garsnti konusunu bir de googleye sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.