Şimdi Ara

4,000 TL Oyun ve Grafik Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2014 yılında aldığım notebook bilgisayarım kullandığım programlarda ve oyunlarda yavaş yavaş gücü yetmemeye başladı. Bu yüzden rahat rahat programlarımı kullanabilmek ve oyunlarımı high/ultra ayarlarda oynayabilmek için masaüstü sistem toplayacağım, daha doğrusu topladım. Almadan önce size de sormak istedim.

NOT: SSD de alınacak ama sistemi aldıktan 1 ay sonra düşünüyorum.
    Sistem:

Anakart: ASUS B150M Pro Gaming Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133 MHz VGA&HDMI Anakart
    Bellek: Kingston 16 GB (2×8 GB) HyperX Fury Black Series DDR4 2133 MHz CL14 1.2V XMP Bellek
    Kasa: Corsair Graphite Serisi 230T MidT ATX Pencereli Kasa (Turuncu)
    Ekran Kartı: Sapphire RX 480 GDDR5 8GB 256-Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı (Aldığım zaman özel soğutmalı modeller gelirse onu alacağım)
    Güç Kaynağı: Cooler Master RS-600 B 80+ 600W Güç Kaynağı
    Harddisk: Seagate 1TB Barracuda 7200 RPM 64Mb Cache Harddisk
    İşlemci: Intel Core-i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6Mb Önbellek 14nm Skylake İşlemci
    Monitör: BenQ 23.8" EW2440ZH 4ms Eye-Care AMVA+ (E2E) Full HD HDMI Led Monitör

Ara Toplam: 3,454,07 TL
    KDV: 621,73 TL
    Toplam: 4,075,80 TL

Kasa ve monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü en sevdiğim parçalar onlar oldu. Ama diğer bileşenler hakkında eklemek/çıkarmak istedikleriniz varsa lütfen yazın. Herkese iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Judas_99

Merhaba, 2014 yılında aldığım notebook bilgisayarım kullandığım programlarda ve oyunlarda yavaş yavaş gücü yetmemeye başladı. Bu yüzden rahat rahat programlarımı kullanabilmek ve oyunlarımı high/ultra ayarlarda oynayabilmek için masaüstü sistem toplayacağım, daha doğrusu topladım. Almadan önce size de sormak istedim.

NOT: SSD de alınacak ama sistemi aldıktan 1 ay sonra düşünüyorum.
    Sistem:

Anakart: ASUS B150M Pro Gaming Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133 MHz VGA&HDMI Anakart
    Bellek: Kingston 16 GB (2×8 GB) HyperX Fury Black Series DDR4 2133 MHz CL14 1.2V XMP Bellek
    Kasa: Corsair Graphite Serisi 230T MidT ATX Pencereli Kasa (Turuncu)
    Ekran Kartı: Sapphire RX 480 GDDR5 8GB 256-Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı (Aldığım zaman özel soğutmalı modeller gelirse onu alacağım)
    Güç Kaynağı: Cooler Master RS-600 B 80+ 600W Güç Kaynağı
    Harddisk: Seagate 1TB Barracuda 7200 RPM 64Mb Cache Harddisk
    İşlemci: Intel Core-i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6Mb Önbellek 14nm Skylake İşlemci
    Monitör: BenQ 23.8" EW2440ZH 4ms Eye-Care AMVA+ (E2E) Full HD HDMI Led Monitör

Ara Toplam: 3,454,07 TL
    KDV: 621,73 TL
    Toplam: 4,075,80 TL

Kasa ve monitörü değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü en sevdiğim parçalar onlar oldu. Ama diğer bileşenler hakkında eklemek/çıkarmak istedikleriniz varsa lütfen yazın. Herkese iyi forumlar

Genel olarak sistemi güzel toplamışsın kardeşim.. Kasayı değiştirmek istemiyorsan o konuda sıkıntı yok, zevke meselesi bir yerde.. :) ama monitörü değiştirsen çok iyi olur.. hem pahalı, hem de teknik olarak çok başarılı bir model değil.. ama olsun, zarar da etsem kalsın diyorsan yine senin bileceğin iş tabi.. Son olarak PSU her türlü değişmeli.. oldukça eski ve biraz pahalı bir ürün tercih etmişsin..
    o paraya şu çok daha iyi br seçim olacaktır:http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-750w-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 7 Temmuz 2016; 15:23:38 >

• anakart için GIGABYTE G1.Sniper bir bakın derim
  • Monitörü yine BenQ' dan ancak 21.5" lik olan modeli ile değiştirebilirim. PSU olarak ta VATAN Bilgisayar üzerinden öneri yaparsanız çok iyi olur.

Bahsettiğim monitör:
    http://www.vatanbilgisayar.com/benq-21-5-gw2270h-full-hd-led-monitor.html
  • Nastyobi kullanıcısına yanıt
    Güzel anakart fakat kasa genel olarak kırmızı - siyah renklerden oluştuğu için yeşil biraz garip durmaz mı?
  • Judas_99 kullanıcısına yanıt
    o konuda titiz biriyseniz bilemeyeceğim :)
  • Nastyobi kullanıcısına yanıt
    ASUS alsam kaybedeceğim şeyler neler? Çok fazlaysa yapacak birşey yok GIGABYTE alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.