Şimdi Ara

4,000$ lık sistem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bilgisayar dersi alıyorum üniversitede.bu paraya bir pc toplayın dedi.bundan anlayan arkadaşlar bu paraya bir sistem kurarmısınız?
    asus xxx yazıyosunuz mesela bunun yanına ne oldugunuda yazarmısınız mesela bu ram dir. şu işlemci dir şu ekran kartıdır diye.
    iyi forumlar cevap yazanlara teşekkürler.

• Csb ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSkill fN kullanıcısına yanıt
    kardeşim gidip 4 bin dolarlık pc almayacaz.sadece toplayın bakalım dedi.ne alırdınız diyor yani anladınmı.yoksa jeton düşmüyormu
  • 4000$a pc toplayın diyen malın doların kaç tl ettiğinden haberi yok heralde.
    ayrıca şu paraya bilgisayar toplanyın denmez şu şu amaçlar için şu bütçeye bir pc oluşturun dese anlardık. sen ona aynen bunu söle.
  • adama ödev vermişler anladığım kadarı ile doğru mu hocam
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    odev kardesim de bunlarin jeton dusmedi daha

• seviyeni bi üniversite düzeyine getir kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.hız
    asus xxx yazıyosunuz mesela bunun yanına ne oldugunuda yazarmısınız mesela bu ram dir. şu işlemci dir şu ekran kartıdır diye.

• Ülkedeki eğitim sisteminin hali işte. Bilgisayar dersi alıyor ama daha hangisinin ram, hangisinin işlemci olduğunu bile bilmiyor.
  • neyin ne oldugunu biliyorum,sadece yeni urunler cikmis son zamanlarda model felan yaziyorsunuz karistiriyoruz.siz gibi saatlerce burada asosyal takilip parcalari ezberlemiyoruz kardes.

• arkadaşlar dediğim gibi sadece csb aldırış etmeyin
  • s.hız kullanıcısına yanıt
     4,000$ lık sistem tavsiye
    alsana 12000 civarı sistem fotoda ayrıntılı yazıyor ne oldukları iyi dersler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervisor_ -- 20 Ekim 2015; 19:41:56 >
  • cevap her sistemi alırsın olacak
  • adamakilli mesaj atanlara tesekkurler beyler.odeci bugundu teslim ettim.burdaki kebdini birsey sananlar yardim edecegine bilgiclik tasladilar bende baska siteden temin ettim bilgileri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.