Şimdi Ara

3TL değerindeki led'e 60-100TL istiyolar, ben de fener taktım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 23:35:56 >

3TL değerindeki led'e 60-100TL istiyolar, ben de fener taktım 3TL değerindeki led'e 60-100TL istiyolar, ben de fener taktım

new version:

• added ability to remove/connect light to protect from theft.
  • performance improvements (more resistant to vibrations)
  • bug fixes

http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=1601&isim=bisiklet_icin_el_lambasi_montaj_aparati_yapimi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 12 Temmuz 2014; 16:12:59 >

• yurt disinda cok cook guclu fenerler 10 dolar civari aliexpersss bakmanizi tafsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 20alper20

Uğraşmadan direk 10 tl ye buda alınabilirdi. http://www.hepsiburada.com/liste/panther-pt-6015-ledli-bisiklet-feneri/productDetails.aspx?productId=sporv8680215101413&categoryId=27031194

bunda mercek yok sanırım, merceksiz fenerler bisiklet farı olarak pek işe yaramıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar schwalbe lastiklerim geldu fakat model degustirdim.road plus olarak addim 1.75.jantlarimda tirt oldugu icin balikesir bissa bisikletten 2 adet shimano md540 jant aldim oblara taktirdim.280 tl ye geldi jantlarda.bisiklet suab nerdeyse kendi gidiyor
    Ama bariz şekilde sertlesti sürüş.elimdeki 2 adet alu jant ve michelin lastikleri de satiliga cikardim.bu atada cree t5 ledli lambalarimda birinin gozu kalmis kayboldu bir tanesi.firsattan istifade 12 tl ye t6 ledli cree lamba aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 13 Temmuz 2014; 13:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu arada çok ucuz lambalar alıp pişman olmayın..
    gece aydınlatmayan loş aydınlatan o kadar çok ürün var ki piyasada, özellikle ince kalem pil ile çalışanlar tam fiyasko..
    her konuda ekonomi yapın ucuzunu arayın ama sıra aydınlatma aparatına geldiğinde iyi birşey alın derim

3TL değerindeki led'e 60-100TL istiyolar, ben de fener taktım

3TL değerindeki led'e 60-100TL istiyolar, ben de fener taktım
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.