Şimdi Ara

3k Tamir Tarafımdan Videolu anlatım(X-Kelepçe yöntemi) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
12.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben özkan elektronik'te necipfazıl yazan bi makine gördüm. necipfazıl senin makine mi o :)
  • Kelepçe yöntemi deyince aklıma Hakan Taşıyan'ın pırangalar şarkısı geldi
  • Bu yöntemi dayı oğlunun xboxa yaptık. 2 aydır takır takır çalışıyo. Hata kodu 0102.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 2 Kasım 2008; 15:05:47 >
  • yaw arkadaşlar youtube u açmak için ktunnel vtunnel tarzından hariç bi yöntem yokmudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

yaw arkadaşlar youtube u açmak için ktunnel vtunnel tarzından hariç bi yöntem yokmudur?

open dns
  • antisansür diye bir program var onu yükle direk açıyor
  • Bu yöntem ile 3k sorunumu çözmeye çalışacağım. Yalnız anladığım kadarıyla soğutma sistemi çok çok iyi olmadığında tekrar yaşanıyor problem. Ne tarz önerileriniz var bu konuda çok uğraştırmayacak ? Teşekkürler.
  • ben de bu çözümü denicem. herşey xbox için
  • o yeşil ışıkları bir göreyim tekrar, bütün zekamı bu konsolu soğutmak için kullanıcam, bişeyler bulursam paylaşırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

arkadaşlar ben özkan elektronik'te necipfazıl yazan bi makine gördüm. necipfazıl senin makine mi o :)

onun değildir galiba baksana arkadaş tam uzman olmuş ya
    ama senin bu mesajı okurken baya bi güldüm nedense
  • arkadaşlar bu işlemi uyguladım ama çözüm olmadı. makine önce 3k yakıyor daha sonra fanlar müthiş hızlanıyor ve 2k'ya dönüyor. bunun anlamı ısı sensörlerinin tamamen gitmiş olması sanırım değil mi? bu da makinenin tamamen öldüğü anlamına geliyor galiba
  • Bende bu işlemi denemeye karar verdim.Söktüm xbox ın herşeyini yarın termal macun alıp deneyeceğim.NFA peki kaç ay kadar kullandın bu yöntemle xbox ı.Malum konu açılalı bir yıl olmuş
  • arkadaşlar sanırım NFA'nın makinesi tekrar bozulmuş. özkan elektronik'te üstünde necipfazıl yazan bir makine gördüm. Sanırım onun makinesi o
  • quote:

arkadaşlar sanırım NFA'nın makinesi tekrar bozulmuş. özkan elektronik'te üstünde necipfazıl yazan bir makine gördüm. Sanırım onun makinesi o

Eet Bende Bi ara Gitmiştim..Fatih Abi dea Bahsetmişti Necip Fazıl ın Makinesi Burda Çocuğa Dedim Yapma Diye Ama Dinletemedim Falan Demişt...
  • necipfazil in makinasının akıbetini bilen var mı?hala çalışıyor mu?
    quote:

arkadaşlar ben özkan elektronik'te necipfazıl yazan bi makine gördüm. necipfazıl senin makine mi o :)
  • bu şekilde işlem uygulanarak her bozulmada tekrar çalıştırabilirmiyiz?
  • hemen hemen 10 kereye yakın tamir edersin zaten tavsiyem xbox ı yaptıktan sonra kapağını kapatmayın açık kalsın bi sorun olunca hemen müdahale etmiş olursunuz yani uzun süre uğraşırsanız düzelir
  • Benim malinada 2006 ntsc-u fakat makinayı 2 senedir günde en fazla 1 saat çalıştı.bazen aylarca çalıştırmadımm..merak ettim.bir cpu ve gpu nun termal macunlarına bakayım dedim.inanılmazz macun kurumuş vee hiç yok denecek kadar azdıı.vallaa bunu en ucuzcu bilgisayarcı bile yapmaz.termal macunda sıkıntı çıkarmaz derdim. neysee bendee iyi bir termal macun aldımm.5*15 vida anca bulabildim koçtaşta.ve yeni termal macunu uyguladım.fakat gpu da 2 sıra pul koymak daha güzel sonuç verdi.daha sonra hdd yi kasanın içine almak için basit bir uygulama ile 2.5" 20gb samsung hdd yi üst kapağa sabitledim.dvd sürücünün arka uç tarafına doğru.böylelikle hdd nin havalandırma yı kapatma sorununu iptal ettim.sağ ön köşeyede 12 cm bir fan taktım dışarıdan bir adaptör ile elektiriğini verdimki makinayı kapattıktan 10 dk sonra fişini çekiyorum böylelikle sistem tam soğuyor.arka taraftaki orjinal iki fanın önündeki metal aksamı keski ile kesti şimdi fanlar daha iyi üflüyor.son olarak gpu üzerine alimunyum ile kaplayarak ve boş yerleri termal bant ile kapatarak orjinal fanların daha iyi gpu ve cpu dan hava emmesini sağladımçgerçekten birkaç basit yöntemle makina inanılmaz rahatladıı.umarum 2 senedir sıkıntı çıkarmayan ilk üretim xbox360 ımı 1-2 sene daha bu takviye ile kullanırım.şimdilik şekli tek bozan 12 cm dıştaki fan bence oda önemsiz birşey.eğer yapabilirsem 4*4 cm yatay hava üfleyen fan bulabilirsem gpu ile ön kasa arasına koyup gğu yu dahada rahatlatmak.yada yeni nesil soğutucuları birinden bulabilirsem 3k lı bir makinadan bir satıcı çıkarsa onları eklemeyi planlıyorum.

• Vay Arkadaşım Demek Bu Sitedensin Ha Ellerine Sağlık Çok Güzel Oldu Bir Çok Kişi Yararlanmıştır ...
  • vallahi helal olsun tetaylı güzel bi çalışma olmuş ben anlamazdım ama videolarla ben de uğraşırım yapamasamda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.