Şimdi Ara

3k 3,5k civarı monitör önerisi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. Almış olduğum MSI Optix MAG322CQR monitörden hiç memnun kalmadım ve iade edeceğim. Ürünü indirimde aldım iade ettiğimde aynı ürünü aldığımda aynı fiyattan alabileceğimi söylediler ama ben MSI almak istemiyor gibiyim artık çünkü fazla bir esprisini göremedim ve yaşadığım sorunlar falan üzerine tadı tuzu oldu ve gelen üründe bu şekilde olursa diye korkuyorum çünkü herkes MSI da çok sorun yasadığını söylüyor. Bu yüzden 3K 3, 5K civarlarında mümkün ise 32,5 inç ama 27 de olabilir. Çözünürlük 2K olsun istiyorum lakin 27 inc olduğunda FHD olabilir ama o kadar tercih etmiyorum sene olmuş 2021 2K kullanalım artık diyorum 

. Son bir şey daha en az 144Hz olmasını istiyorum.

Not: Öneride bulunacak arkadaşlar ürünü kullanmış ve deneyimi olan olur ise sevinirim.

Kendi bulduğum ürünlerden bir kaçı bu listede yer alıyor. Sizin bildiğiniz ürünler var ise listede olmayan öneride bulunabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/151845-421107-559383-586055-608619-608697-625460-642029/aoc-ag273qcx_asus-vg279qm_lg-ultragear-27gn750-b_acer-predator-xb273gxbmiiprzx_msi-optix-mag322cqr_samsung-odyssey-g5-32-lc32g55tqwmxuf_dell-s3220dgf_gigabyte-m27q/

• LG 27GL83A bulunabilir o fiyatlara. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendim 27GN880 kullanıyorum şu an aynısının WCG ve ayak yerine standla gelen versiyonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe olarak çıkabilir misin bilmiyorum. Fakat 32"te asusun VG32VQ modeli çok sağlam. 2K hdr desteği mevcut 144hz yükseklik ayarı yapılabiliyor.

• Listeye VX2725-2KP modelini de ekleyebilirsin hocam. 2K'da kaliteli monitördür.

https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS

• quote:

Orijinalden alıntı: barisuraz05

LG 27GL83A bulunabilir o fiyatlara. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendim 27GN880 kullanıyorum şu an aynısının WCG ve ayak yerine standla gelen versiyonu.

Selamlar. Ben de sizdeki monitoru bir suredir arastiriyorum, memnun musunuz?

Ozellikle masam cok dar oldugu icin (ikeadaki beyaz 60-65cm lik masalar), masanin koselerindeki kablo kanali gecis yuvarlaklarina oturacak sekilde monitoru hizalamayi dusunuyorum. Nasil olsa kollarindan saga-sola dogru da kaydirilabildigi icin, herhalde tam onume denk getirme konusunda sorun yasamam diye tahmin ediyorum..

Fikirlerinizi paylassabilirseniz cok sevinirim. Bu arada, dedigim gibi ben masayi o sikistirma yontemiyle tutturmayacagim, kablo kanali deliginden sabitletmek istiyorum. Onu yapabılmek ıcın de kutu ıcerısınden cıkan ayrı bır parca ıle sabıtlemek gerekıyormusç O parcanın taban olculerını de kolayınızda varsa yazıp gonderebılırsenız cok makbule gecerç

Tesekkurler.

• şuan VG278QR kullanıyorum. TN olmasına rağmen ucuz ıpslerden çok daha iyi. Renkler güzel tepki 0,5ms 165hz almanı öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.